Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobri prijatelji

Di Maria: Ronaldo je jedini razlog što nisam ranije otišao iz Reala

Angel di Maria (1)
Foto: Reuters/Pixsell
02.09.2014.
u 23:18

- Zahvalan sam Manchesteru što je dao toliki novac za mene i što je ispunio sve zahtjeve Reala. Cijena je velika, ali ne osjećam pritisak zbog toga

Angel di Maria bio je jedna od glavnih zvijezda ovog prijelaznog roka. Argentinac je napustio redove Reala i priključio se Manchester Unitedu, što je razljutilo Cristiana Ronalda. A Di Maria tvrdi da je trebao otići još prošlog ljeta.

- Madrid sam napustio na najbolji mogući način - osvajanjem Decime! Međutim, da budem iskren, još sam prošlog ljeta mogao otići iz kluba. Jedini razlog što sam tada ostao je Cristiano Ronaldo, nas dvojica imamo sjajan odnos i na terenu, ali i izvan njega, rekao je Argentinac.

United je za njega dao 75 milijuna eura, što je rekordni iznos u Premiershipu.

- Zahvalan sam Manchesteru što je dao toliki novac za mene i što je ispunio sve zahtjeve Reala. Cijena je velika, ali ne osjećam pritisak zbog toga.

>>Ronaldo: Ne razumijem zašto smo prodali Alonsa i Di Mariju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije