Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač Reala

Di Maria brani Messija: Uvijek je Leo kriv za loše rezultate!

'20.10..2012, Santiago Bernab?u, Madrid, ESP, LA LIGA 2012, ESP,  Real Madrid vs Celta de Vigo im Bild  Real Madrid\'s Angel Di Maria during La Liga Match. October 20, 2012. Foto © nph / Alvaro Hernan
'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
18.04.2014.
u 16:25

- Ovo je moje najbolje razdoblje otkako sam u Madridu, igram u životnoj formi. Bilo bi prekrasno kada bih osvojio svoju prvu Ligu prvaka

Rijetko kada može se doživjeti da igrač madridskog Reala brani nekog od nogometaša Barcelone, ali upravo to je napravio Angel di Maria. On je nakon finala kupa stao u obranu svog sunarodnjaka Lionela Messija, koji se u posljednje vrijeme suočava s brojnim kritikama.

- Messi je smiren. On nije u lošoj formi, ali obrambeni igrači zaista ga dobro kontroliraju. Problem je u tome što mediji uvijek okrive Messija, čak i kad cijela momčad odigra loše. Uvijek je Messi kriv, istaknuo je Di Maria.

Foto: Press Association/Pixsell

Modrićev suigrač, pak, proživljava lijepe trenutke, od početka 2014. godine igra u fantastičnoj formi, jedan je od najboljih igrača Reala.

- Ovo je moje najbolje razdoblje otkako sam u Madridu, igram u životnoj formi. Bilo bi prekrasno kada bih osvojio svoju prvu Ligu prvaka.

>>Messi bojkotira? Ne trči, ne puca, ne dodaje...

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
16:34 18.04.2014.

opasan , umotava napred kao gajtan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije