Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKLJUČENE PRIJAVE

Devetnaest kandidata za mjesto predsjednika Hajduka

Osijek - Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
03.05.2016.
u 16:45

- Zadovoljni smo što je stigao veći broj prijava što upućuje na povjerenju javnosti u otvorenost natječaja - između ostalog stoji u priopćenju sa sjednice Nadzornog odbora.

Zaključene su prijave za predsjednika Uprave Hajduka, za sada Nadzorni odbor bijelih raspolaže s 19 kandidatura, a moguće je da se taj broj i poveća s obzirom da su neki kandidati svoje prijave poslali poštom.

- Zadovoljni smo što je stigao veći broj prijava što upućuje na povjerenju javnosti u otvorenost natječaja - između ostalog stoji u priopćenju sa sjednice Nadzornog odbora.

Većina kandidata ostat će skrivena od javnosti, ima dosta onih, koji ne bi rado da se zna za njihovu želju odlaska u Hajduk kako, u slučaju neizbora, ne bi došli u nepovoljnu poziciju u svojim tvrtkama. 

Za sada se zna da je kandidaturu poslao Ivan Brleković, nekadašnji dopredsjednik HNS-a, koji je to javno otkrio, kalkulira se s Boškom Matkovićem, nekadašnjim direktorom zračne luke Zagreb (u kuloarima je trenutno kandidat broj jedan), kaštealnskim poduzetnikom Ivicom Močićem te Hajdukovim direktorom marketinga Aljošom Bašićem.

>> Francuzi zainteresirani za Tina-Svena Sušića, gledali su ga u utakmici s Lokomotivom

Komentara 1

Avatar zagorac2
zagorac2
12:49 04.05.2016.

a kaj je sa Brbljicem ? on bi trebal biti broj jedan jer pokazal je koliko dobro moze da vodi jajduk i jos tome zabavlja i nasmijava publiku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije