Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Xavi se oprostio

Deportivo se spasio remijem u Barceloni, Atletico i Valencia u LP

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.05.2015.
u 21:07

Deportivo, Granada i Eibar završili su prvenstvo s 35 bodova, a kako su odlučivali međusobni ogledi, spasili su se Deportivo i Granada, dok se Eibar priključio Almeriji i Cordobi koji također sele u drugu ligu

"Hvala Xavi" pisalo je na dresovima igrača Barcelone u susretu posljednjeg kola protiv Deportiva, u čast legendarnog kapetana koji se oprašta od domaćih navijača (još će igrati finala Lige prvaka i Kupa kralja). I navijači su priredili veličanstvenu koreografiju i na taj se način oprostili od svog ljubimca koji je travnjak napustio u 86. minuti.

A Barcelona, koja je već ranije osigurala naslov, odigrala je 2:2 protiv Deportiva (Rakitić je bio na tribini). Domaća momčad vodila je 2:0 (oba gola zabio je Messi), ali onda su golovima Lucasa Péreza te Dioga Salomaa gosti izjednačili i osvojili veliki bod koji ih je spasio od ispadanja.

Naime, Deportivo, Granada i Eibar završili su prvenstvo s 35 bodova, a kako su odlučivali međusobni ogledi, spasili su se Deportivo i Granada, dok se Eibar priključio Almeriji i Cordobi koji također sele u drugu ligu.

Atletico je bez Marija Mandžukića odigrao 0:0 protiv Granade u gostima te zadržao treću poziciju, dok je Valencija pobijedila Almeriju sa 3:2 i osigurala četvrtu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Sevilla će unatoč pobjedi protiv Malage (3:2) u Europsku ligu, baš kao i Villarreal.

>>Olić veličanstveni! Zabio gol u pobjedi protiv Schalkea i spasio HSV od izravnog ispadanja!

Rezultati:

Levante - Elche 0:0
Athletic Bilbao - Villarreal 4:0
Barcelona - Deportivo 2:2
Granada - Atlético 0:0
Rayo Vallecano - Real Sociedad 2:4
Eibar - Córdoba 3:0
Celta - Espanyol 3:2
Almería - Valencia 2:3
Málaga - Sevilla 2:3

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije