Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rugaju im se

Delije su ovom porukom Uefi postale hit na društvenim mrežama

Delije
Foto: Reuters/PIXSELL
26.08.2016.
u 08:56

Fotografija koreografije oduševila je navijački svijet pa se počela širiti raznim forumima i društvenim mrežama

Navijači Crvene zvezde, Delije, već neko vrijeme poručuju Uefi da je mafija, a zbog toga njihov klub dobiva kazne. Ovoga puta odlučili su biti nešto pametniji i domišljatiji pa su ispisali tu poruku tako što su ispremiješali slova. Tako da ih se ne može optužiti da piše Uefa mafija, a opet svi razumiju koju su poruku željeli poslati.

Fotografija koreografije oduševila je navijački svijet pa se počela širiti raznim forumima i društvenim mrežama. 

Inače, Crvena zvezda odigrala je sa Sassuolom 1:1, ali je ispala zbog poraza 0:2 u prvom susretu. Njihovi navijači sinoć su tako imali posljednju priliku ove sezone da Uefi šalje poruku u europskim natjecanjima.

Komentara 36

DU
Deleted user
09:19 26.08.2016.

hahah čitav svet je oduševljen ..hrvoje delač odi pisati na 24 sata ili index

ST
stefj
09:27 26.08.2016.

Svašta... Čemu uopće ovaj članak? Ima li još puno navijača Zvezde kod nas? Osim, naravno, jednog dva novinara i par "građana" koji obično izbrišu Hrvatski grb s registracije svog auta...

MR
mrgud55555
09:25 26.08.2016.

susjedi su i madari..novinaru da ne zaboravis...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije