Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PRIMIRJA

Delije i Grobari neredima prekidali najveći srbijanski derbi

Grobari
Foto: Pixsell
1/2
18.10.2014.
u 21:03

Drenčić je zabio za konačnih 1:0, ali navijači su bili u prvom planu.

Na stadionu Partizana odigrao se najveći derbi srbijanske lige, onaj između Partizana i Crvene zvezde i bilo je za očekivati da će policija imati pune ruke posla po drugi put u četiri dana - što se pokazalo točnim jer je došlo tučnjave i prekida zbog bakljade. Ako ikoga zanima, susret je završio 1:0 (Drinčić 77' iz slobodnog udarca) za Partizan, koji je time učvrstio vodeću poziciju i ima 24 boda, Vojvodina 21, a Crvena zvezda 20.

Unatoč tm rezultatu, u prvom su planu ponovno bili Grobari i Delije, za koje se smatralo da će nakon zbivanja protiv Albanije ipak biti mirni i izbjeći nerede. Nije došlo do toga i pola sata prije utakmice policija je morala isprazniti dio južne tribine, a potom i krenuti u "lov" na one koji su se gađali bakljama i raketama.

Susret ipak nije kasnio i sve je bilo u redu do sedme minute kad je krenula bakljada u trajanju od četiri minute. Dim se raščistio, Grobari su slavili "pobjedu" nad policijom i Delijama, a nova runda baklji zbila se u 59. minuti, ali prekid je trajao samo minutu jer je "municija" nestala i dim se brzo razišao.

Do kraja utakmice obračun je ostao na verbalnoj razini i navijači Partizana imali su više razloga za zadovoljstvo zahvaljujući pobjedi. Naravno, nikoga ne treba čuditi ukoliko sutra policija objavi nove podatke o neredima po ulicama Beograda.

>> 'Grobari na tribinu ubacili navijača Zvezde, tukli ga i zapalili mu dres'

Komentara 16

Avatar Šljivovica
Šljivovica
21:11 18.10.2014.

Sada opet okrivice Albance! Po tome ste vec postali poznati u svijetu, sve su drugi, mi nismo nista.

DI
detekteiibrade.ibrade
21:24 18.10.2014.

Sta je sada, oper Albanci? Vidi se da vi ne znate sto je Sport! Ljudi kao vi ne treba Europa!!!!

Avatar Viking1
Viking1
21:32 18.10.2014.

polije Galata-Fener ,najveci turski derbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije