Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u Europu

Del Piero ide u mađarski Honved: Istina je, u pregovorima smo

Alessandro del Piero
Reuters
23.08.2014.
u 18:29

- Istina je, posljednjih 15-20 dana smo u pregovorima sa Stefanom, njegovim bratom i menadžerom

Legendarni Alessandro Del Piero trenutačno je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sydneyjem, ali vrlo brzo će pronaći novi klub. Najvjerojatnije će otići u Mađarsku i potpisati za Honved, koji je s njim u pregovorima. Priznao je to i Fabio Cordella, sportski dirketor kluba.

Istina je, posljednjih 15-20 dana smo u pregovorima sa Stefanom, njegovim bratom i menadžerom, rekao je Cordella te pojasnio:

- Mi u ekonomskom smislu nismo na razini da dovodimo zvučna imena, ali naš sponzor je oduševljen ovom idejom i spreman nam je izaći u susret.

>>Del Piero dolazi u Hajduk? Navijači mu zatrpali Facebook profil

Komentara 1

MA
magnum2013
19:34 23.08.2014.

Gospon Delač pa niste li ga vidjeli već u Hajduku? Još jedmna vaša patka koja nanosi štete objektivnom i fer novinarstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije