Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLAĐIVANJE TUĐOM NESREĆOM

Dejanu Lovrenu nije lako, pogledajte kako ga ismijavaju zbog promašaja

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
27.02.2015.
u 09:27

Navijači Southamptona su uživali jer ne mogu Lovrenu oprostiti odlazak nakon samo jedne sezone. Navijači Manchester Uniteda, a riječ je o najvećim rivalima Liverpoola, uživali su jer ove sezone se inače njima svi smiju za neuspjehe i rastrošnost

Dejan Lovren se mogao riješiti tereta lošeg i preskupog pojačanja za Liverpool samo da je zabio jedanaesterac protiv Bešiktaša u uzvratu 1/16 finala Europske lige. No nije, kao peti i najodgovorniji izvođač je promašio te sad mora trpjeti kritike i šale na svoj račun.

Englezima to nije nimalo strano, mnogo je rivala i međusobno se konstantno provociraju i uživaju kad netko doživi neuspjeh. A ima li veće inspiracije kad klub koji je potrošio 206,5 milijuna funti na pojačanja ispadne od Bešiktaša i jedanaesterac promaši jedan od najosporavanijih i najskupljih nogometaša lige?

Navijači Southamptona su uživali jer ne mogu Lovrenu oprostiti odlazak nakon samo jedne sezone. Navijači Manchester Uniteda, a riječ je o najvećim rivalima Liverpoola, uživali su jer ove sezone se inače njima svi smiju za neuspjehe i rastrošnost.

No bilo je tu šale na Lovrenov račun tek tako da je bude i Twitter ih je prepun. Nadajmo se da Lovrena sve ovo neće izbaciti iz takta i da će biti jači. Jer, mora biti, očekuje se da nosi obranu Redsa i da se pokaže da 20 milijuna funti nije bilo bačeno u vjetar. Također, u nedjelju (1. ožujka, 13 sati) igra se derbi protiv Manchester Cityja na Anfieldu i Lovren mora biti koncentriran i spreman, poraz protiv Bešiktaša bit će zaboravljen ako ostvare tu vrijednu pobjedu u ligi.

Dok to čekamo, pogledajmo najoriginalnije "tweetove" vezane uz Lovrenov promašaj.

>> Lovren nije najveći tragičar, ovo su Hrvati koji su promašivali bitnije jedanaesterce

>> Rodgers brani Lovrena: Imao je hrabrosti izvesti jedanaesterac

>> Pogledajte kako je Lovren promašio penal i izbacio Liverpool

Komentara 14

Avatar mg940
mg940
09:35 27.02.2015.

događa se i najboljima, izdrži i pokaži ekipi kaj znaš

MS
marko.simic.520
10:36 27.02.2015.

Lovren nije ni za Repke a kamoli Liverpool-a, Rupa bio i ostao!

MA
maxxxx
10:20 27.02.2015.

ah da, navijači uniteda nekog ismijavaju, u kojem kupu ono igra ManU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije