Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN LOVREN:

Zadovoljan sam svojom igrom, ali što mi to znači kad nismo pobijedili

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
26.04.2015.
u 15:11

'Još je uvijek puno bodova koje možemo uzeti i želimo ih uzeti sve. Nadam se da ćemo uspjeti prikupiti onoliko koliko nam je potrebno da budemo četvrti.'

Nakon razočaravajućeg ispadanja u polufinalu FA kupa od Aston Ville, igrači Liverpoola u domaćem su prvenstvu s West Bromwich Albionom odigrali tek mršavih 0:0.

"Razočarani smo jer nismo uzeli tri boda. Utakmica je bila teška, oni su se branili, svi su stajali iza lopte, a mi nismo iskoristili neke dobre prilike koje smo imali," rekao je nakon subotnje utakmice za službenu stranicu Liverpoola Dejan Lovren.

"Naravno da je i bod bolji od poraza, no bilo nam je teško nakon utakmice s Aston Villom. Svi su sanjali trofej, ali smo izgubili. No znali smo da moramo nastaviti dalje i pripremiti se za sljedeću utakmicu, sada se moramo fokusirati na Hull City koji nas čeka u utorak. Utakmica biti jako slična prethodnoj, trebamo biti strpljivi i čekati priliku da zabijemo. Nadam se da ćemo uzeti tri boda."

Upravo je Dejan Lovren bio najbolji u redovima Liverpoola protiv WBA, te je obranu držao pod kontrolom u trenucima kada je Martin Škrtel bio dosta nervozan.

"Zadovoljan sam svojim nastupom, ali nisam zadovoljan bodom. Moj nastup nije bitan - uvijek je najvažnije uzeti tri boda, a mi to nismo napravili."

"Moramo se koncentrirati na sljedeću utakmicu. Nećemo se zaustaviti. Još je uvijek puno bodova koje možemo uzeti i želimo ih uzeti sve. Nadam se da ćemo uspjeti prikupiti onoliko koliko nam je potrebno da budemo četvrti," zaključio je hrvatski reprezentativac.

>> Dejan Lovren najbolje ocijenjen igrač Liverpoola, odigrao je utakmicu sezone

Komentara 2

UM
umnjak
15:31 26.04.2015.

Sretno Dejane, i tebi i klubu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:42 26.04.2015.

Tvoja jedna dobra igra je samo iznimka koja potvrđuje pravilo da igraš loše.... Jedna solidna partija uz hrpu očajnih u kojima si bio među najgorima pa izvuci zaključak i sam koliko si dao doprinosa ovakvoj mizernoj situaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije