Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA SE OKUPILA

Lovren: Mene navijači bodre, a ovi koji samo vrijeđaju nisu vrijedni spomena!

Hrvatski reprezentativci
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/17
31.08.2015.
u 19:32

– Nemam nikakvih problema s navijačima! Kojim navijačima? Mene navijači bodre, a ove 'fejk' navijače koji samo vrijeđaju neću ni spominjati. Zašto se o meni uvijek priča kada napravim pogrešku? A kada odigram dobro – svi šute

Hrvatski reprezentativci okupili su se danas u hotelu As, spremni za nadolazeće kvalifikacijske dvoboje protiv Azerbajdžana i Norveške. Naši su igrači stizali u dobrom raspoloženju.

– Svaka utakmica za Hrvatsku nam je važna, a ove dvije su još važnije. One nas mogu odvesti na Europsko prvenstvo. Protiv Azerbajdžana i Norveške idemo po šest bodova, uvijek razmišljamo samo o pobjedi. Vjerujem kako će ovoga puta sve dobro završiti – kazao je Mateo Kovačić, prenosi Goal, pa se "prebacio" na Real:

– Sve ide prema planu, već se polako privikavam na Real Madrid. Naravno, Luka mi puno pomaže, stalno je uz mene. Istina, prvih dana sam osjećao malu nervozu, sada sam potpuno smiren.

Darijo Srna zbog kartona će preskočiti Azerbajdžan, dok bi protiv Norveške opet trebao ordinirati desnim bokom.

– Robert Prosinečki sigurno je Azerbajdžanu dao dimenziju više, potrebnu disciplinu u igri, no i u toj će utakmici sve ovisiti o nama.

Bez pomoći hrvatskih navijača.

– Nažalost, mi igrači smo za takve stvari najmanje krivi, a na koncu najviše ispaštamo.

Dejan Lovren ove je sezone oduševio na uvodna tri nastupa u dresu Liverpoola, no onda protiv West Hama nije bio na željenoj razini...

– Azerbajdžan i Norvešku moramo pobijediti "pod mus". Mi ćemo u tim utakmicama težiti pobjedama, želim svih šest bodova. Ali, nama je bitno ne izgubiti. Tako da bih se zadovoljio i s četiri boda – kaže Dejan Lovren koji je stigao na "pik" navijačima Liverpoola:

– Nemam nikakvih problema s navijačima! Kojim navijačima? Mene navijači bodre, a ove "fejk" navijače koji samo vrijeđaju neću ni spominjati. Zašto se o meni uvijek priča kada napravim pogrešku? A kada odigram dobro, svi šute. U fokusu sam samo kada pogriješim. No, posljednjih sam se godina naviknuo na to, ne brine me što ljudi govore!

>> Što su još hrvatski reprezentativci rekli pročitajte na Goal.com

>> Huligani su dobili što su htjeli, reprezentacija neće imati podršku navijača

Komentara 17

DO
domma2009
21:21 31.08.2015.

Eh Lovrene, malo neobicno, nije mi bilo jasno zasto te u Lyonu navijaci nisu volili pa evo sada i u Liverpulu... to vise za mene nije do navijaca...

A4
alfa 4c
20:40 31.08.2015.

Ma ti si propuh Dejane...Nikad ti neću oprostiti kako si se veselio pobjedi u kojoj je Dinamo demoliran 7:1...želim ti da svaku utakmicu kiksaš...

DE
derin
22:22 31.08.2015.

Čovjek dotle je igrao u Dinama, treneri su ga smatrali kiksarom, kad je bio u Lyona navijači su ludili s njim, mislim da čak i neku peticiju organizirali da ide, a Southampton je manji klub tako da tu greške ne dolaze do izražaja i imao je dobrog partnera u obrani, ali po Bogu milom zašto je Liverpool iskesirao 25 milijuna eura za njega to će ostati teški promašaj. Iskesirali su bili i za Markovića 30 milijuna, pa su ga danas poslali u tursku na posudbu. Ovdje Hajduk gleda par milijuna eura za svog wunderkinda, nek se malo razvije godinu, dvije i pravac engleska za 15 milja eura., tako i Vlašić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije