Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI ENGLESKI DERBI

Manchester slomio Liverpool s tri komada, Lovren igrao cijeli susret

Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.12.2014.
u 16:21

Redsi nisu uspjeli iznenaditi, ali bili su blizu, promašili su pet zicera i ostali svejedno na nuli. Tako ne ide

Crystal Palace, Arsenal, Hull City, Stoke City, Southampton i Liverpool. Sjajan niz, koji traje od 8. studenog, nastavlja se dalje, Manchester United ostvario je i šestu pobjedu zaredom. Na Old Traffordu su pobijedili Liverpool sa 3:0 i "zacementirali" treću poziciju u Premier ligi. Posljednji međusobni dvoboj dobio je Liverpool, na Old Traffordu je slavio 3:0 u ožujku ove godine i čini se da je "osveta" - kompletna.

Već u 12. minuti Wayne Rooney zabio je za 1:0, obrana redsa zaplivala je i ovaj puta, Wayne nije mogao promašiti s nekih 12 metara od gola. Mata je u 40. minuti zakucao za 2:0, doduše, iz čistog - zaleđa. Sjajan je realizator u Premier ligi, jer od zadnjih šest pokušaja u okvir vrata zabio je pet golova.

>> Statistiku i ocjene igračima pogledajte na Goal.com

United je u prvom dijelu zabio iz dvije šanse, no Liverpool nije izgledao tako loše. Da je Sterling bio malo precizniji...

U nastavku činilo se da bi Redsi mogli smanjiti rezultat, ali je u 50. minuti Sterling promašio - nemoguće. Izbio je sam na De Geu, ali ovaj ga je poprilično osramotio.

Robin van Persie zabio je u 71. minuti i tako dokrajčio Liverpool. Lovren je loše reagirao na jedan odbijanac i to Nizozemac nije propustio kazniti.

>> Grafički prikaz kako je Manchester United pobijedio Liverpool pogledajte na Goal.com

>> Brojke ne lažu, Liverpool je mnogo bolji kad Lovren ne igra!

Komentara 13

DI
dinamojavolim1
14:45 14.12.2014.

eto liverpool promasi cistu sansu i iz polukontre prime gol i onda im je lovren najveci krivac

Avatar nula
nula
14:25 14.12.2014.

Pa tko je to bolji od njega ?

Avatar Zrinski10
Zrinski10
15:12 14.12.2014.

Kod drugog gola samo slijepac nebi vidio zaleđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije