Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVREN GRIJEŠIO

Manchester City uvjerljivo svladao Liverpool sa visokih 3:1!

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/13
25.08.2014.
u 22:55

Stevan Jovetić zabio je prva dva pogotka za City i usmjerio utakmicu.

Prvak i doprvak već u drugom kolu, veliki Manchester City i Liverpool. Garantiralo je to spektakl, ali ne i toliko uvjerljivih 3:1 za domaću ekipu. Ogolilo je to Redse i njihove ambicije za prvaka, odnosno njihove kupovine kojima nisu napravili dobar posao i tako nadomjestili odlazak Luisa Suareza.

S druge strane, City je ostao više manje na istim igračima kao i prošle sezone, što se pokazalo kao pun pogodak. A najviše je od ostanka profitirao Stevan Jovetić, koji je uspio matirati Mignoleta dva puta (41. i 55.) i tako slomiti svaku nadu za nekakvim iznenađenjem. Nažalost, kod sva tri pogotka sudjelovao je Dejan Lovren. Kod prvog Jovetićeva u 42. minuti, preslabo puca glavom i Alberto Moreno potom jako sporo reagira, kod drugog je kasnio kod ubačaja i Jovetić ostaje sam kao duh i lako zabija, a kod trećeg kasni u ofsajd zamku i Sergio Aguero mu bježi svega deset sekundi što je bio na terenu. Bilo je sve već gotovo u toj 69. minuti.

A imao je Liverpool više od igre, Sterling i Sturridge mučili su City, bili su konstantna napast - u prvom dijelu. No sve pokušaje su +građani' obranili da bi preko sretnog i spretnog pogotka Jovetića na kraju prvog dijela uspjeli pobijediti. Vratilo je pomalo nadu Liverpoolu kad je nakon Lambertova udarca Zabaleta u 83. minuti pospremio loptu Hartu iza leđa, ali nada je umrla posljednja. No da je Gerrardovo ubacivanje minutu nakon pogotka prošlo Kompanyja bilo bi to ekspresnih 3:2 i tko zna... Ovako je sve jasno, City je deklasirao Liverpool i najavio pohod na obranu titule!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Dejan Lovren odigrao je cijeli susret, koji je bio prepun čudnih događaja zato što je zbog obavljene tri izmjene Brendana Rodgersa Liverpool igrao s igračem manje. Ozlijedio se u 85. minuti Henderson.

Pred Redsima su teški dani, a City se tek "zaletava".

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL 3:1 (Jovetić 42', 55', Aguero 69'/ Zabaleta (ag) 83')

MANCHESTER CITY: Hart, Kompany, Demichelis, Glichy, Zabaleta, Nasri, David Silva (od 65. Jesus Navas), Y. Toure, Fernando, Džeko (od 68. Aguero), Jovetić (od 80. Fernandinho). Trener: Manuel Pellegrini.

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Škrtel, Lovren, Moreno, Gerrard, Allen (od 74. Can), Henderson, Coutinho (od 60. Marković), Sterling (od 79. Lambert), Sturridge. Trener: Brendan Rodgers.

>> Dejan Lovren loše reagirao kod Jovetićeva gola, je li kriv ili nije?

>> Džeko: Sad se već pripremamo za veliki okršaj s Liverpoolom

Komentara 10

KN
knin95
01:40 26.08.2014.

Kako neki papci komentiraju a o nogometu nemaju pojma. Nije Lovren sam u Liverpoolu. Ekipa se tek nalazi, City je jednostavno sila. Kod prvog gola Lovren je pruzio loptu Morenu a ovaj je ocigledno "spavao". Obrana uvijek se krivi za sve, to je tradicija u nogometu.

Avatar comandante
comandante
23:17 25.08.2014.

Lovren, najveca zabluda nogometa, bio i ostao kikser, sada opet moze slati slike po tabloidima

Avatar white socks
white socks
22:42 25.08.2014.

Ali Lovren je zato lijepo i elegantno trčao. I nije pokvario frizuru. I opet će objavit hrpu fotografija na kojima super izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije