Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE MU

Debakl Uniteda: Jose Mourinho dobio pljusku od bivšeg kluba!

Chelsea - Manchester United
Foto: Reuters
1/10
23.10.2016.
u 18:57

Mourinhu definitivno ne ide na početku sezone s crvenim vragovima koji su u posljednje tri utakmice u ligi osvojili samo dva boda.

Katastrofalan poraz doživio je Jose Mourinho s Manchester Unitedom na gostovanju kod Chelseaja u devetom kolu Premierlige. Bivša Mourinhova momčad slavila je na Stamford Bridgeu s uvjerljivih 4:0.

Chelsea je poveo već u 30. sekundi utakmice. De Gea je istrčao s gola nakon jedne duge lopte, Pedro ga bez problema zaobišao i poentirao na praznu mrežu.

Na 2:1 povisio je Cahill u 21. minuti, a Hazard (62.) i Kante (70.) dovršili su posao u drugom poluvremenu.

Mourinhu definitivno ne ide na početku sezone s crvenim vragovima koji su u posljednje tri utakmice u ligi osvojili samo dva boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Prvi poraz Atletica

Atletico Madrid doživio je prvi poraz ove sezone u Primeri, nakon što je danas u 9. kolu na gostovanju izgubio od Seville sa 0:1.

Pobjednički gol za Sevillu postigao je Steven Nzonzi u 73. minuti. Ovo je treća uzastopna pobjeda Seville, koja se probila na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. No, Real Madrid ju može prestići ako večeras dobije Athletic Bilbao.

 Hrvatski branič Šime Vrsaljko, koji je dosad odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu za Atletico, ponovno je ostao je na klupi za pričuve. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

>> Nevjerojatna partija Kalinića! Zabio hat-trick, a stigao je i asistirati

Komentara 3

TE
teoodd
19:22 23.10.2016.

Murinjo se vise nikadnece postici dobar uspjeh jer poslije incidenta sa doktoricom i hazardom on je izgubio ugled kod nogometasa ...Vise ga niko ne obozava....a bez toga nema rezultata,,,isto ce doziviti i Gvadiola u MC poslije surovog ponasanja prema Hartu i igraci ga bojkotuju...odnosno presutno govore ko je ustvari gazda.....bez ugleda u igracima nema usjeha....

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:55 24.10.2016.

U srijedu na večer, 26. listopada 2016. Chelsea dolazi u goste na novi olimpijski stadion West Ham-a na susret engleskog Liga kupa. Vidjet će se da li je West Ham sredio svoje redove i kako će Slaven Bilić posložiti taktiku protiv trenutno vrlo moćnog Chelsea. A u nedjelju 30.listopada West Ham ide u goste Evertonu, uvijek jakom klubu. Nakon toga znat će se da li je Bilić uspio, jer početak sezone nije bio dobar.

DM
drazen.muhvic
19:44 23.10.2016.

ManU fanovi, jedno pitanje: van Gaal vam nije bio dobar, pa ste doveli boljega? I još jedno pitanje: zašto nije stavio Pogbu u igru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije