Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI KAMP U ZAGREBU

Šuker: Žele li se svih 4,5 milijuna Hrvata ponašati kao huligani?

Šuker
20.04.2015.
u 15:18

- Žele li se svih 4,5 milijuna Hrvata žele ponašati kao huligani ili ćemo izbaciti iz sporta dvije do tri tisuća huligana - upitao se Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon redovne skupštine je održao konferenciju za medije. Šuker je poručio da želi trening kamp reprezentacije u Zagrebu iako od izgradnja kampa na Sveticama zasad nema ništa.

- Prva je opcija da centar bude u Zagrebu. Ne želimo zatvoriti nigdje vrata. Što je najžalosnije, mi bi mogli već uzimati sredstva za druge projekte, ali ne možemo dok ovaj nismo ishodili, a već dva mjeseca smo blokirani. Da podržimo taj novac, da uđu nova sredstva u Hrvatsku i da krenemo dalje - rekao je Šuker i dodao:

- Vidjeli ste da smo Rijeci dali milijun eura. HNS može pomoći, ali nismo građevinska tvrtka.

Osvrnuo se i na problem huliganstva na tribinama.

- Žele li se svih 4,5 milijuna Hrvata žele ponašati kao huligani ili ćemo izbaciti iz sporta dvije do tri tisuća huligana - upitao se Šuker.

>> Mamić: Sram može biti sve hrvatske vlade! Progonit ću i HDZ ako ne da sportu ono što mu pripada

Komentara 13

ZO
zoom
15:39 20.04.2015.

potpora HNS-u i policiji u borbi protiv sramotnih huliganskih napada i ispada! bezrezervna podrška hrvatskoj reprezentaciji!

Avatar cera
cera
16:36 20.04.2015.

Niste građevinska?? A kakva ste

SS
sokac sa drave
18:44 20.04.2015.

Delminum ,Suker govori perfektno 4-5 svijetskih jezika a ti? Toliko o Sukerovoj puckoj skoli.Inace kod nas u Slavoniji su nase pra,pra,pra bake i djedovi imali pucke skole ,a kako stoji stvar sa tobom i tvojima pra pra?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije