Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINUTI ŠUKER:

Šuška se da bi moglo biti tučnjave između frakcija na stadionu, to me zabrinjava

San Siro
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.03.2015.
u 19:28

'Dobili smo žuti karton u Milanu, a zamislite da protiv Italije igramo pred praznim tribinama.'

Hrvatski nogometni savez kažnjen je sa 80 tisuća eura te zatvaranjem dijela stadiona koji obuhvaća barem osam tisuća mjesta, zbog čega na utakmici u Norveškoj može biti maksimalno 25 tisuća gledatelja. No ponovno bismo mogli vidjeti nerede, ako je vjerovati onome što priča predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Šuška se da bi se neke frakcije mogle potući na sjevernoj tribini ili negdje na stadionu i to me zabrinjava. Dobili smo žuti karton u Milanu, a zamislite da protiv Italije igramo pred praznim tribinama – rekao je Davor Šuker u razgovoru za Media Servis i nastavio:

– Za desetak dana imat ćemo skup na Plitvicama na koji će doći svi koji znače nešto u našem nogometu. Tu ćemo razgovarati o hrvatskom nogometu. Mi nismo građevinska firma, možemo pomoći, ali država mora brinuti o infrastrukturi i stadionima. Ono što je napravljeno u košarci i rukometu želimo i mi.

Još je jednom spomenuo i da će HNS napraviti sve kako bi pomogao u borbi protiv huliganizma i diskriminacije svih vrsta. Stoga je valjda i prijavio policiji ono što je čuo jer mu je to dužnost.

>> Policija morala razdvajati dvije zaraćene frakcije BBB-a na Poljudu!

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
20:17 27.03.2015.

Ukloniti huligane i antihrvate sa stadiona. Hrvatska reprezentacija mora biti svakome iznad Dinama i Hajduka i ostalih nebitnih klubova i klubića čiji uspjesi se nikada neće moći mjeriti sa uspjehom reprezentacije i koji nikada neće imati takvu reputaciju. Sad bi zbog par isfrustriranih divljaka zbog klubića iz HNL-a trebali uništiti reprezentaciju koja je jedino što vrijedi u Hrvatskoj!

GO
Gomila
20:21 27.03.2015.

ovi neredi i tucnjave su organizirani unprijed od ljudi koji mrze hrvatsku i sve sto je hrvatsko

L0
luena 01
20:26 27.03.2015.

Ako se suska da bi moglo biti nereda ,sto kod nasih huligana nije nista novo nit iznennadjujuce ,onda se treba sprijeciti prisustvom velikog broja policajaca,interventne policije a ne cekati pa ih zvati kad su vec neredi poceli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije