Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker:

'Neću se odreći prijatelja Mamića, a kladioničarski skandal mi podmeću zbog kampanje'

Davor Šuker
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
07.07.2015.
u 20:55

Nadam se da će, ako ne ove, onda bar sljedeće godine biti pronađeni odgovorni za svastiku, kaže predsjednik HNS-a

- Mogu javno reći da nisam zadovoljan što smo svastikom na Poljudu odaslali jednu lošu sliku u svijetu. Kad vam osobno kažem da svi razmišljaju kako je HNS jedan od najboljih u regiji, zašto mi to onda uništavamo. To pitanje nije za predsjednika nogometnog saveza, nego za odgovorne ljude u policiji. Nadam se da će, ako ne ove, onda bar sljedeće godine biti pronađeni počinitelji - rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a, gostujući u Dnevniku Nove TV.

Upitan je i što misli o utjecaju politike na pritvaranje braće Mamić i Vrbanovića.

- Ne znam, da ne živimo na ovim područjima... Od sporta uzimamo ono najbolje, tek kada sportaši dođu na aerodrome, onda su u prvom planu, a ne dajemo im u bazi onda kad im treba.

Na pitanje hoće li ih tražiti dopuštenje za posjetu svojih prijatelja, kako ih je nazvao, u remetinečkom pritvoru kazao je da će to prepustiti odvjetnicima.

- Prepustimo to njima, oni će više pomoći mojim prijateljima, nećemo ih se odreći.

Komentirao je i kladioničarski skandal.

- Živio sam u to vrijeme u Njemačkoj, u Münchenu, dovoljno govori što me iz Bochuma nisu zvali. Znam zašto se to sad iznosi, znam i jedva čekam. To je zbog predizborne kampanje - zaključio je Šuker.

>>Šuker: Najvažniji zaključak jest da su Mamići i Vrabanović nevini!

Komentara 39

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
22:10 07.07.2015.

Zakon kaže da su nevini dok se drukčije ne utvrdi pravomoćnom presudom !

KR
kruško1
21:30 07.07.2015.

bravo

DI
Dijaspora
21:50 07.07.2015.

Sve sami suci ??? Komunistički mentalitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije