Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Šuker odbio medije, a zatim rekao: Naš nogomet političari koriste u predizborne svrhe

Davor Šuker
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
02.07.2015.
u 21:35

- Molim medije koji s toliko srčanosti rade kad treba nogomet oblatiti da s istim žarom podržavaju i sve što je dobro u nogometu.

Davor Šuker trenutačno se nalazi u Bjelovaru gdje je prisustvovao Izvještajnoj skupštini Nogometnog saveza Bjelovarsko – bilogorske županije. Predsjednik HNS-a uoči početka odbio je medije, nije želio komentirati 'slučaj Mamić'. Nakon toga započela je Skupština, uvodni govor održao je Damir Bajs, župan bjelovarsko-bilogorski, a nakon toga i sam Šuker.

Teško mi je objasniti kolegi iz nizozemskog saveza, da unatoč tome što je hrvatski nogomet priznat u svijetu, u zemlji nemamo adekvatan tretman. Nemamo potporu politike, poput jedne Mađarske da ne idem dalje. Naš nogomet političari koriste u predizborne svrhe. Neki bi kod nas željeli da se naša reprezentacija izbaci iz  natjecanja, ali im to neće uspjeti – kazao je Šuker, a prenose 24 sata.

Predsjednik HNS-a uputio je i apel medijima.

-  Molim medije koji s toliko srčanosti rade kad treba nogomet oblatiti da s istim žarom podržavaju i sve što je dobro u nogometu.

>>Mamić tvrdi da ga nitko nije tražio da se vrati u Hrvatsku, Ostojić ga demantira

>>Počet ću se baviti politikom, mogao bih biti predsjednik ili premijer

>>Schenk: Šuker bi morao 'zamrznuti' dužnosti

Komentara 11

AN
antijugoslavencina
06:55 03.07.2015.

Nisu to nikakvi politicari nego jugoslaveni,srbi i mrzitelji svakog Hrvatskog uspjeha!

KU
kumquat
22:26 02.07.2015.

Komunjare jer lagao šta? Hehe...

GI
gismund
07:40 03.07.2015.

ne političari, nego partija koja želi instalirati svoje ljude u HNS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije