Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODABRAO GOAL

Davor Šuker među najgorim pojačanjima u povijesti Arsenala

Davor Šuker
Luka Stanzl/PIXSELL
19.12.2014.
u 00:15

Šuker je došao kao Zlatna kopačka SP-a 1998., s velikim ugledom, ali postigao je svega 11 golova i nije izgurao Thierryja Henryja i Dennisa Bergkampa iz početnih 11.

Arsenal je jedan od velikih klubova engleskog nogometa, no i topnicima se znala dogoditi da pogriješe o odabirom igrača. Među najgorim pojačanjima u povijesti našao se i Davor Šuker za kojega se navodi:

"Došao je kao Zlatna kopačka SP-a 1998., s velikim ugledom, ali postigao je svega 11 golova i nije izgurao Thierryja Henryja i Dennisa Bergkampa iz početnih 11. Prešao je u West Ham 2000."

Tko se još našao na listi najvećih promašaja, pročitajte na portalu Goal.com.

>> Šuker: Kazna Hajduku? Pitajte Vlajčevića

Komentara 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:48 19.12.2014.

Kao prvo, razdvojimo Šukerove sposobnosti kao igrača i one kao sportskog djelatnika. Kao igrač bio je i ostao fenomenalan, ništa to ne može umanjiti. Naprosto ga je bilo lijepo gledati kako postiže one silne golove. Naravno da pred kraj karijere popušta i motivacija i snnga i treninzi se prorjeđuju, ali bio je izvrstan igrač. Kao sportski dužnosnik sušta suprotnost. Prvo nije svoj, nema svoje ja, radi kao marioneta i potpuno je izgubio bilo kakav ugled. Sramoti se svakog dana, druži se s kriminalcima iz sportskog svijeta, privlači ga moć stečena ne u sportu već na kladionicama i namještanju rezultata i to je glavni motor njegove moralne propasti. Naprosto je žalosno gledati ga u što se pretvorio, bez stabilne obitelji i s kockarskim ambicijama, sramoti nas ovako javno sve u Hrvatskoj, kao narod, kao vjernike, kao ljubitelje sporta. Šteta za njega osobno, mogao je ostati u našim srcima kao nogometna legenda. Ovako je samo još jedan od nemoralnih ljudi koji oko sporta traže svoje potvrđivanje ali ih nemoral uvijek odvuče tamo gdje ne treba.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:55 19.12.2014.

... i najveći promašaj za predsjednika HNS-a, mislio sam da nitko ne može biti gori od V. Markovića ali prevario sam se!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:07 19.12.2014.

Arsenalu se pogreske u vecem djelu nego dobri transferi dogadjaju jedno desetak godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije