Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Davor Šuker ispunjava želje dijaspori i vodi vatrene u Kanadu?

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
30.01.2015.
u 13:45

Pitanje je, naravno, tko bi uopće od naših nogometnih zvijezda letio preko Bare na običnu revijalku i kako bi se prema njoj postavio izbornik Niko Kovač.

Na kapaljku se probijaju informacije o aktivnostima predsjednika HNS-a Davora Šukera u SAD-u. Tako se priča kako šef Saveza dogovara pripremnu utakmicu reprezentacije za Fifin termin 31. ožujka, dakle tri dana nakon kvalifikacijske utakmice s Norvežanima u Zagrebu. Šuker je navodno u razgovorima s predstavnicima hrvatskih klubova iz Kanade, čija je želja ugostiti vatrene u Torontu, naravno pred rasprodanim stadionom, od čega bi zaradili i HNS i kanadski domaćini.

Koja je sportska korist?

Pitanje je, naravno, tko bi uopće od naših nogometnih zvijezda letio preko Bare na običnu revijalku i kako bi se prema njoj postavio izbornik Niko Kovač. Kakva bi uopće bila sportska korist od takve utakmice? Ako je ona uopće dogovorena. Odgovore na sva pitanja dat će Šuker kad sljedećeg tjedna sleti u Zagreb.

Očekuje se da odmah zasuče rukave i krene u lobiranje za članstvo u Izvršnom odboru Uefe. Na jučerašnjem ljubljanskom regionalnom summitu čelnika saveza zemalja bivše SFRJ Šukeru je poručeno kako su ga spremni podržati, ali očekuju da ih sve posjeti i predstavi svoj program.

>> Slovenac Čeferin: Volio bih vidjeti Šukerov program

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije