Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAO DINAMU

Davor Šuker: Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva!

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
25.08.2016.
u 11:26

- Zahvaljujem i svima iz nogometne Europe koji su nam poslali čestitke. Mnogi se pitaju kako tako geografski mala zemlja može biti tako velika u nogometnom smislu, a znamo da je to plod talenta i mukotrpnog rada nogometne obitelji - dodao je Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker čestitao je Dinamu na plasmanu u skupinu Lige prvaka.

- S velikim ponosom doživjeli smo kraj utakmice u Salzburgu, fantastično je da Hrvatska opet ima predstavnika u Ligi prvaka. Čestitke Dinamu, igračima, stručnom stožeru i rukovodstvu kluba na sjajnom rezultatu koji potvrđuje visoku kvalitetu i naporan rad na svim razinama kluba - poručio je Šuker prenosi stranica HNS-a.

- Zahvaljujem i svima iz nogometne Europe koji su nam poslali čestitke. Mnogi se pitaju kako tako geografski mala zemlja može biti tako velika u nogometnom smislu, a znamo da je to plod talenta i mukotrpnog rada nogometne obitelji - dodao je Šuker.

Šuker je poželio sreću Hajduku i Lokomotivi koji će se danas boriti za ulazak u skupini Europske lige.

- Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva! Ne moramo posebno naglašavati što bi za hrvatski nogomet značilo da oba kluba osiguraju europsku jesen i zato im držimo palčeve da daju svoj maksimum, a u tom slučaju, vjerujem da Maccabi Tel Aviv i Genk nisu neprelazne prepreke. Sretno, budimo ponosni!

Komentara 6

GM
Gusta magla
12:28 25.08.2016.

Kao najzesci Dinamovac danas od sveg srca zelim prolaz u skupine EL Hajduku i Lokomotivi....

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
11:37 25.08.2016.

kao dinamovac, ne mogu reći da navijam za hajduk jer je to neprirodno, ali neće mi biti žao ako prođu dalje

RE
reza
12:48 25.08.2016.

Tako je.danas svi moramo podrzati Hajduk i Lokomotivu.Sretno hrvatski klubovi. Veliki sam Dinamovac I danas svim srcem navijati za Hajduk I Lokose.Ajmooo. ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije