Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKEC ZA GOAL:

Za kaznu zbog loših rezultata čupamo travu svaki dan od ranog jutra

Davor Kukec
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
04.09.2015.
u 16:29

'Stvarno smo na početku sezone zaredali s lošim rezultatima. Prvo smo u pet kola skupili samo jedan bod, a onda smo još u Kupu ispali od Jiskre Rymarov.'

Nogometaši Banike Ostrave proteklih se dana ističu po jedinstvenoj odgojnoj metodi. Naime, trener češkog prvoligaša Radomir Korytar svoje je igrače zbog slabijih rezultata u uvodu sezone odlučio - kazniti. I to ne nekakvom financijskom kaznom, već su igrači Banika morali ozbiljno raditi!

Svakoga jutra nogometaši Banika morali su se u 6.45 pojaviti na stadionu, te krvavo raditi na održavanju stadiona. Zanimljivo, u redovima tog češkog prvoligaša igra i Davor Kukec, nekadašnji igrač zaprešićkog Intera i grčkog Panioniosa koji se u Ostravi nalazi od 2012. godine.

- Haha, da, sada smo postali poznati. Evo, danas nas je u jutarnjim satima došla snimati i češka televizija - javio se iz Ostrave za Goal.com Davor Kukec, pa nastavio:

- Stvarno smo na početku sezone zaredali s lošim rezultatima. Prvo smo u pet kola skupili samo jedan bod, a onda smo još u Kupu ispali od Jiskre Rymarov, momčadi za koju valjda nitko od nas nikada nije niti čuo. Nemam pojma koju taj klub uopće igra ligu, niti natječe li se uopće u nekom rangu. Srećom, tu utakmicu nisam igrao, tada sam bio u Zagrebu.

I tada je krenula kazna.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Hit na internetu: Hrvat 'prodao' fintu kao Cristiano Ronaldo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije