Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo što očekuje

Vlasnik West Hama poslao nevjerojatnu poruku Slavenu Biliću!

Slaven Bilić i Claudio Ranieri
Foto: Press Association/Pixsell
1/12
03.05.2016.
u 11:50

Bilićeva momčad ove je sezone nizala uspjehe protiv engleskih velikana, osvojila rekordan broj bodova u svojoj povijesti i trebala je biti najveći hit i iznenađenje Premiershipa, ali...

Slaven Bilić ove je sezone napravio čudo s West Hamom, do kraja mora odigrati još tri utakmice, a u borbi je za poziciju koja vodi u Europu. Teoretski još uvijek može dohvatiti i Ligu prvaka, u što je malo tko vjerovao uoči početka sezone.

Bilićeva momčad ove je sezone nizala uspjehe protiv engleskih velikana, osvojila rekordan broj bodova u svojoj povijesti i trebala je biti najveći hit i iznenađenje Premiershipa, ali dogodilo se čudo zvano Leicester! Lisice, koje su se prošle sezone borile za ostanak, jučer su osigurale naslov prvaka i prvi put u povijesti osvojile englesku ligu!

David Gold, vlasnik West Hama, jedan je od prvih koji im je čestitao, ali onda je pred Slavena Bilića stavio nevjerojatan zadatak.

"Čestitam Leicesteru na osvajanju naslova prvaka. Veličanstveno su to napravili. Sljedeće godine to će napraviti West Ham", napisao je na Twitteru Gold i tako poslao Biliću jasnu poruku što se očekuje u sezoni u kojoj klub seli na novi stadion. No, da bi se nešto takvo moglo dogoditi, Gold bi bivšem hrvatskom izborniku morao omogućiti dobra pojačanja, uz uvjet da ova momčad ostane na okupu.

Tek tada bi čekićari mogli ozbiljnije konkurirati za sam vrh, a navijači imali pravo sanjati da će i oni na kraju burno slaviti, baš kao što su to sinoć napravili navijači Leicestera.

Komentara 12

BA
Banirat
13:57 03.05.2016.

Sljedeca sezona - konsolidacija velikih klubova i povratak na staro, ne moze West Ham ponoviti Leicester - ovo je splet okolnosti koji se nece ponoviti

LI
lindov
14:41 03.05.2016.

Slijedece prvenstvo u premier ulazi I Conte. Najkvalitetniji trener kojeg su mogli sanjati. Bilicu ce biti puno teze I morat ce biti stetan u prvih 10

Avatar Croatan
Croatan
13:48 03.05.2016.

Slabašna liga, koja je uz to nevjerojatno privilegirana u odnosu na ostale lige petice, kao što su Englezi uostalom privilegirani u odnosu na sve ostale članice EU, iznjedrila je ove godine neočekivanog prvaka, upravo zahvaljujući nerealnoj napuhanosti takozvane velike četvorke Premier lige, koja nikad nije bila slabija. No to svejedno ne umanjuje Leicesterov podvig.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije