Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dario šimić:

'Svojim potpisima 50 tisuća navijača Dinama reklo je da želi bolji klub'

Dario Šimić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
06.07.2015.
u 13:03

Ne zanimaju nas funkcije, samo smo kao dinamovci željeli ukazati na ono što se u klubu događa, tvrdi Šimić.

Na početku razgovora, Dario Šimić, nekadašnji kapetan Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije te jedan od modre četvorke (uz Šokotu, Bišćana i Marića) koji je javno progovarao protiv politike Zdravka Mamića želio je naglasiti:

– O Zdravku Mamiću ne želim reći niti jednu jedinu riječ, niti želim sve ovo komentirati. Kao prvo, odgoj mi nalaže da u ovakvim situacijama budem distanciran i pristojan. Možemo razgovarati samo o onom što smo govorili prije godinu dana. Prikupili smo 50 tisuća potpisa, ljudi koji žele jedan transparentniji klub. Nas četvorica smo rekli što mislimo o Dinamu kakav je danas.

Razmišljate li o nekoj ulozi i funkciji u Dinamu u budućnosti?

– Ne, to nas nikad nije zanimalo. Samo smo kao dinamovci željeli ukazati na ono što se u klubu događa. Želimo klub kojem će se navijači veseliti, pune tribine, lijepu atmosferu.

Dinamova četvorka, BBB i Udruga Zajedno za Dinamo posljednjih je godina svaka na svoj način progovarala što misli o klubu koji je vodio Zdravko Mamić.

Što misli o sadašnjem trenutku, krizi koja će se dogoditi u Dinamu?

– Nemam što tu misliti, postoje skupština i statut kluba. Valjda se zna procedura – zaključio je Dario Šimić.

>>Ivica Cvitković: 
U šoku sam, ali Dinamo je posložen 
i ne bojim se

>>Hoće li češljati i agenciju Mamićeva sina

>>Damir Krznar: Igrači imaju dva slobodna dana čisto da dođu k sebi

>>Braća Mamić mjesec dana u pritvoru, evo što odvjetnici kažu o ostavkama u Dinamu

Komentara 90

IV
ivanbili25
13:57 06.07.2015.

Joj nemojte samo Bobana i Šimića postaviti na neke ključne pozicije u Dinamu, opet kada zagusti u Dinamu, Hercegovce će se kriviti. P.S. lijepo je partija iskoristila sukob boysa i Mamića. Partija, sdp-ovi novinari i mediji poput index-a su tebee Šimiću i ostale iskoristili kao malu djecu, niste toga niti svjesni. Svaka im čast, Milanović, njegovi novinari i mediji su položili udbašku školu.

DU
Deleted user
13:22 06.07.2015.

Šimiću mislio sam da si pametniji, nažalost ...

BU
budagigo
13:36 06.07.2015.

Šta je crveni sluge jeste dobili naredbu iz središnjice saveza komunista hrvatske(sdp)da je vrijeme da se krene.ali neće moči zavuči če se ova crvena ofenziva do izbora,a onda čete odletiti jednom za svagda.dosta je više komunjara,udbe i kosa i jugoslavenizacijee hrvatske.šimiču ti češ odšuštati ššššššššš.....za svojim drugovima iz gradskog saveza komunista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije