Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan odlučio

Srna tražio od Šahtara dopuštenje da napusti klub. Pristaje li na manju plaću u Barceloni?

Shakhtar Donetsk's Darijo Srna celebrates after scoring a penalty kick goal during the Champions League group A soccer match against Malmo in Lviv, Ukraine, November 3, 2015. REUTERS/Gleb Garanich  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
09.12.2016.
u 13:45

Čini se da je nakon 13 godina i više od 500 utakmica u dresu Šahtara došlo vrijeme za rastanak kapetana i kluba. Ususret Srni izaći će i predsjednik kluba Rinat Ahmetov

Darijo Srna zatražio je od Šahtara dopuštenje da napusti klub u siječnju te ode u Barcelonu, tvrdi Mundo Deportivo.

Da se nešto kuha, potvrdio je u srijedu trener rudara Paulo Fonseca koji je rekao da zna za interes Barcelone, ali se nada da legenda kluba neće otići.

No, čini se da je nakon 13 godina i više od 500 utakmica u dresu Šahtara došlo vrijeme za rastanak kapetana i kluba. U susret Srni izaći će i predsjednik kluba Rinat Ahmetov.

– Ako Darijo odluči otići, bit ću na njegovoj strani. Dao je sve za Šahtar i bit ćemo ponosni što god odluči. Ispunit će se njegove želje – rekao je Ahmetov, piše Goal.

No, jedan je problem u realizaciji transfera, a to bi mogla biti Srnina plaća. On u Šahtaru zarađuje oko četiri milijuna eura, a to je plaća koju mu Barcelona sigurno neće dati.

Naime, pa jedan Rakitić ima plaću oko 4,5 milijuna eura, a teško je njih dvojicu Kataloncima staviti u isti platni razred.

Tako da, želi li Srna na proljeće zaigrati na Nou Campu, morat će smanjiti potraživanja... i ispuniti san da pri kraju karijere zaigra za europskog velikana...

Komentara 4

Avatar Germanicus I
Germanicus I
21:26 09.12.2016.

EUJanez.....naravno da ima smisla ...zamisli igra e sljedeći derbi u Realu igraju dva dana iz Hrvatske i u Barceloni dvojica a naša mala dDežela cijela sjedi pred Tv i divi se igralcima iz Hrvaške!

NO
NoviPravednik
16:45 10.12.2016.

Meni sve ovo djeluje kao šala, svaka čast Srni ali nije na nivou da igra za Barcelonu!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:59 09.12.2016.

Pa zar ima smisla odlaziti sa dobre plate i sigurne pozicije u Ukrajini za sjajnu Barcelonu gdje če sjediti na rezervnoj klupi kao svoj na tuđem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije