Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE ZA TORCIDU

Zar se Srna trebao oprostiti od reprezentacije i izdati domovinu kako bi se dodvorio Splitu?!

Darijo Srna
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
31.03.2015.
u 14:03

Za reprezentaciju je debitirao u studenom 2002., više od 12 godina ne propušta okupljanja, nema slobodna ljeta, svim srcem igra u kockastom dresu

Mnogi su ostali zatečeni jučerašnjom oštrom reakcijom Torcide prema Dariju Srni, mnogi se pitaju kako je moguće da u Splitu (i) kapetan reprezentacije, koji se stalno zalaže za Split i pomaže Hajduku, dođe na crnu listu!

Torcida je bez ikakve dvojbe posljednjih godina najbrojnija i najkvalitetnija navijačka skupina u Hrvatskoj. Navijači Hajduka svoj klub prate po svim dijelovima svijeta, no sada su se sasvim iznenađujuće u negativnom tonu dotaknuli Darija Srne. Kojemu zamjeraju "zabijanje glave u pijesak" u slučaju brojnih problema unutar HNS-a. Ne pojasnivši što je trebao: zar oprostiti se od reprezentacije i izdati domovinu kako bi se dodvorio Splitu?!

Darijo Srna za reprezentaciju je debitirao u studenom 2002., više od 12 godina ne propušta okupljanja, nema slobodna ljeta, svim srcem igra u kockastom dresu. A u nedjelju se navršilo 12 godina otkako je postigao prvi pogodak, protiv Belgije 2003. godine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Portugalu (4:0), utakmici zapamćenoj po debiju Dade Prše.

>> Više pogledajte na Goal.com

>> Torcida nastavlja ratove: Obrušila se na Kolindu, a danas i na kapetana Darija Srnu!

Komentara 53

IS
istina00
14:37 31.03.2015.

torcida je pokazala da je ne zanima ništa drugo osim raspirivanja sukoba na relaciji jug-sjever i da svatko tko ih u tome ne podržava je za njih neprijatelj, pa čak i kada se radi o legendi hajduka i reprezentacije dariju srni koji je u svakom nastupu bilo za hajduk bilo za reprezentaciju ostavljao srce na terenu! sramota torcide, ovakvim jadnim istupom osramotili su dalmaciju i dalmatince!

VK
vječni krojf
14:18 31.03.2015.

Torcida je vlasnik Hajduka,a on tone i tone.

NI
nisde
14:15 31.03.2015.

Ovo mi nije jasno prate ga po svim djelovima svijeta??? Pa Hajduk ne igra dalje od Osijeka već godinama, osim koji izlet u Luxemburg ili Cipar pa osramote sebe i sve oko sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije