Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kruna karijere

Hrvat sve bliži transferu karijere u Barcelonu, drugi Hrvat javno rekao: Dovedite ga!

Valencia - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.10.2016.
u 08:57

Rakitić je važan kotačić Barcelone. Treba li preuzeti veću odgovornost sada kada nema Inieste? Može organizirati napade Barcelone, ali Iniestu je teško zamijeniti jer svi znamo tko je Iniesta

Darijo Srna ove bi zime mogao ostvariti transfer karijere. Već se neko vrijeme piše o interesu Barcelone za bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, a čini se da je realizacija sve bliže. Iako se u početku činilo pomalo čudno, kasnije je i katalonski klub priznao da je Srna jedna od opcija jer traže iskusnog igrača na desnoj strani.

O tom transferu sve više pišu i španjolski mediji pa su tako u razgovoru s nekadašnjim nogometašem Real Madrida te bivšim hrvatskim reprezentativcem Robertom Jarnijem postavili pitanje o Srni u Barci.

– Da se mene pita, ja ne bih imao dvojbe i doveo bih Srnu. On ima puno iskustva, pravi je profesionalac bez mrlje u karijeri. Mislim da bi on bez problema prihvatio taj izazov – rekao je Jarni za Mundo Deportivo.

Komentirao je i Ivana Rakitića, stalnog člana udarce postave katalonskog kluba te njegovu ulogu sada kada je ozlijeđen Iniesta kojeg neće biti dva mjeseca.

– On je važan kotačić Barcelone. Treba li preuzeti veću odgovornost sada kada nema Inieste? Može organizirati napade Barcelone, ali Iniestu je teško zamijeniti jer svi znamo tko je Iniesta. No, sigurno je da može napraviti dobar posao.

Komentara 9

NE
Nemanadimak
11:25 28.10.2016.

nije mi jasno zasto adm.n dozvoljava provo..torske komentare? i sto se ne brisu komentari koji imaju jedinu jednu jasnu poruku a to je provokacija.

UN
unbekant
20:25 28.10.2016.

Nadajmo se dobro, ishodu ovog transfera,jer Srna je vrlo skroman i talentovan nogometas,koji"pristaje"Barceloninom timu.

DU
Deleted user
10:59 28.10.2016.

Srna već 5 mjeseci seli u Barcelonu, a na kraju će oni kupiti 10 ili više godina mlađega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije