Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIJO SRNA:

Mi smo junaci danas, presretan sam što će se u Francuskoj čuti naša himna!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.10.2015.
u 23:24

'Hvala svim mojim suigračima, hvala svima koji su bili uz nas.'

Igračima hrvatske nogometne reprezentacije nije bilo lako posljednjih dana, a posebno se to odnosi na kapetana Darija Srnu i najboljeg pojedinca kvalifikacija Ivana Perišića. Ali sad je sve to iza njih i mogu slaviti, Hrvatska ide na Europsko prvenstvo i do onda bi se odnosi s navijačima mogli popraviti.

- Bilo je teško u takvoj atmosferi misliti na nogomet, ali uspjeli smo i mi smo pravi junaci danas, obranili smo boje svoje zemlje i sretan sam što će se u Francuskoj moći čuti Lijepa Naša - rekao je Darijo Srna i dodao:

- Vidjela se panika posljednjih deset minuta, bojali smo se da nam ne izjednače na neki sretan način i griješili smo više nego inače. Ali uspjeli smo, hvala svim mojim suigračima, hvala svima koji su bili uz nas i hvala Italiji koja nam je pomogla. Ne zaboravimo, hvala i Niko Kovaču jer ovo je i njegova zasluga.

Presretni kapetan nije želio o negativnim stvarima, a iako je obećao da će nakon plasmana na Euro progovoriti o nekim stvarima, naglasio je da se sad jedino može slaviti i da neće ni o čemu pričati dok to slavlje ne prođe.

Ivan Perišić pak poput izbornika Čačića zagovara pomirenje, želi osjetiti atmosferu na stadionu kakvu su imali njegovi prethodnici u reprezentaciji dok su igrali na velikim natjecanjima.

- Nadam se da ćemo naći zajednički jezik s navijačima, trebalo bi nam to. I nadam se da ćemo se uigrati do Eura, imamo šest mjeseci za to, moramo unaprijediti igru jer nismo ovdje djelovali dobro. Mogli smo pobijediti dva ili tri razlike, ja sam sam mogao zabiti još barem dva pogotka, ali nije išlo i onda smo se doveli u paničnu situaciju - ističe Perišić pa s osmijehom nastavlja:

- Kad dođem u klub (Inter, nap.a.), zahvalit ću svim reprezentativcima Italije na pobjedi koja nam je pomogla da se i mi nađemo bez dodatne muke u Francusku.

>> Svi zajedno moramo biti uz reprezentaciju, spremni smo nadmašiti Vatrene!

>> Hrvatska pobijedila Maltu 1:0 i plasirala se na Europsko prvenstvo!

>> Italija pobjedom nad Norveškom pomogla Hrvatskoj!

Komentara 49

NE
Nemanadimak
23:45 13.10.2015.

Nije mi jasno zasto je napisano u clanku pomirenje sa navijacima? Zasto novinar nepotrebno pravi negativno ozracje? Navijaci nemaju problema sa reprezentacijom. Mi imamo problem sa huliganima i drzava ima problema sa huliganima i zalosno je da se nista ne cini na tu temu. Za ponasanje huligana u Italiji niko nije odgovarao. Zbog svastike niko nije odgovarao i zbog toga je kriva policija. Tako da nazalost imamo problem i sa policijom. Imamo problem i sa novinarstvom i sa novinarima i tu bi bila potrebna neka reforma. Krivicno bi se trebalo goniti huskanje i sirenje lazi i velicanje huliganizma. Kada ove stvari rijesimo moci cemo uzivati u nogometu.

PE
pero6690
23:44 13.10.2015.

Momci samo igrajte pustite ove dileje koje nikad nisu igrali a samo znaju k,,at neka se ljute

Avatar Trpimir
Trpimir
23:48 13.10.2015.

Priznajte da ste se nadali da necemo... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije