Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIJO SRNA:

Hrvatska uvijek pokazuje svoje najbolje lice kada je najteže

Darijo Srna
Slavko Midzor/PIXSELL
09.10.2015.
u 19:28

'Otvoreno smo razgovarali s izbornikom i kroz njegova putovanja i ovdje u Zagrebu. On ima veliko povjerenje u nas, kao i mi u njega, te želimo igrati svoj nogomet.'

Hrvatski kapetan Darijo Srna siguran je da će se Vatreni pokazati u pravom svjetlu u subotu 10. listopada (20.45) protiv Bugara na Maksimiru. Pretposljednju utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj hrvatska će nogometna reprezentacija ponovno igrati pred praznim tribinama zbog Uefine kazne. U subotu na Maksimiru dočekuje Bugarsku.

- Takva je situacija, specifična. svi znamo da nije ugodno ni lijepo igrati pred praznim tribinama, no što je - tu je. Znamo koji je cilj pred nama, maksimalnih šest bodova, i vjerujem da Hrvatska uvijek pokazuje svoje najbolje lice kada je najteže. Tako će biti i protiv Bugarske od prve minute - najavio je kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna.

Vatrene će od dvoboja s Bugarskom i Maltom voditi novi izbornik, Ante Čačić.

- Otvoreno smo razgovarali s izbornikom i kroz njegova putovanja i ovdje u Zagrebu. On ima veliko povjerenje u nas, kao i mi u njega, te želimo igrati svoj nogomet, vratiti sami sebi samopouzdanje i vratiti se na pobjedničke staze - kaže Srna.

Za izravni plasman u Francusku Hrvatskoj će se vjerojatno trebati poklopiti i potrebni rezultati izravnih protivnika.

- Gledat ćemo samo sebe, a ostalo kako bude. Uvijek sam dobro igrao protiv Bugarske i sigurno ću opet dati sve od sebe, no rezultat je jedini važan, on nas ostavlja u utrci za Europsko prvenstvo, a mi za svoju državu igramo s ponosom i veseljem - zaključio je kapetan.

>> Srninih 125 utakmica: Poraz od Turaka nikada nisam prebolio, a za izletom u Fontanu ću žaliti cijeli život

>> Čačić uoči premijere: Ne bojim se, ovo je prilika da pokažem što sam naučio

>> Čačić sigurno neće 'kemijati', u vrhu napada igrat će Kalinić

Komentara 40

HH
helgin@hogar
23:32 09.10.2015.

srna odskakutaj u sumu... vi ste mamiceva igracka i tocka, nemate veze sa svetinjom reprezentacijom, i vec dugo ne igrate na nivou reprezentativaca!

IK
Ikonoklast
19:36 09.10.2015.

Ne zanimate vise nikoga...

DU
Deleted user
21:41 09.10.2015.

Titanovom sinu neka crknu svi koji vole ovakav hns i dopresednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije