Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA SUIGRAČA

'Dejan Lovren je sjajan igrač i čovjek, a griješiti je ljudski'

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
04.09.2015.
u 17:58

'Mi kao momčad pružamo podršku svakome.'

Dejan Lovren se nije proslavio u utakmici protiv West Hama (0:3) i odmah su uslijedile žestoke kritike na njegov račun, koje su ga itekako pogodile pa mu je svaka podrška dobro došla. Suigrač Danny Ings jedan je od onih koji su na strani našeg reprezentativca.

- Uvijek je teško braničima. Primjerice, ako ja kao napadač promašim neki zicer, to će se zaboraviti, ali kad branič pogriješi, to se puno više kažnjava od medija i navijača - rekao je Ings i dodao:

- Mi kao momčad pružamo podršku svakome tko pogriješi jer svi smo mi ljudi i griješimo, to je ljudski. Dejan je sjajan igrač i i čovjek, a nakraju krajeva, protiv West Hama je zakazala cijela momčad, ne samo Lovren.

>> Lovren ugasio profil na Instagramu zbog uvreda i prijetnji smrću

Komentara 1

MA
Manolo46
19:35 04.09.2015.

Lovren je odličan, brz, snažan, motoričan, ali što mu to sve vrijedi kad mu je mozak veličine oraha i to samo zato jer je otekao? Što će njemu 89 minuta vrhunske igre kad je neinteligantan i ne zna se postaviti, pa u onu jednu minutu napravi penal i crveni karton?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije