Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijel Subašić:

Pitali su me u Monacu o Vlašiću, mogao bi igrati kod nas

Danijel Subašić
Reuters/PIXSELL
03.10.2015.
u 23:55

'Mali je čudo, on bi već sada mogao igrati za Monaco, nevjerojatno je koliko je zreo i dobar za svoje godine.'

U francuskom prvoligašu Monacu, koji se natječe i u Europskoj ligi, ove sezone igraju i dvojica hrvatskih nogometaša: nezamjenjivom vrataru Danijelu Subašiću (na fotografiji) pridružio se i mladi veznjak Mario Pašalić na posudbi iz Chelseaja.

Subašić bi u Monacu rado vidio još jednog igrača Hajduka:

– Kad su me u klubu pitali za mišljenje o Pašaliću, pitali su me i o Nikoli Vlašiću. Mali je čudo, on bi već sada mogao igrati za Monaco, nevjerojatno je koliko je zreo i dobar za svoje godine – kaže Subašić.

>> Subašić i Pašalić gubili 0:2, pa u 95. preokrenuli sa 11 metara

Komentara 4

DH
dalibor.hren
08:53 04.10.2015.

Možda bi mogao predložiti i Brbića za predsjednika...

DE
derin
17:55 04.10.2015.

Momku, svaka čast kao i Balicu, nek ostanu u Hajduka bar jos godinu i po, dvije da se razviju do visoke razine i osvoje štogod, onda ce im svi klubovi svijeta biti otvoreni.

AN
antijugoslavencina
04:06 04.10.2015.

Tito partija-Hajdukova armija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije