Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Pranjić: U Bakuu smo podbacili, ali protiv Norveške idemo na pobjedu

Danijel Pranjić
DPA/Pixsell
05.09.2015.
u 12:13

- Moramo ostati pozitivni, još uvijek mislim da smo najbolja momčad u skupini, samo moramo to pokazati na terenu. U Azerbajdžanu smo podbacili u koncentraciji.

Hrvatska je protiv Azerbajdžana u Bakuu osvojila samo bod, a Danijel Pranjić smatra da je najveći problem bio u realizaciji.

- Imali smo šanse, nismo ih realizirali i završilo je 0:0, što nam nije odgovaralo i nismo zadovoljni tim rezultatom. No, moramo se okrenuti idućoj utakmici, to nam je sada najbitnije s obzirom da nam ni ostali rezultati nisu išli u prilog - rekao je Danijel Pranjić, prenosi stranica HNS-a.

Pranjić smatra da je Hrvatska bolja od Italije.

- Moramo ostati pozitivni, još uvijek mislim da smo najbolja momčad u skupini, samo moramo to pokazati na terenu. U Azerbajdžanu smo podbacili u koncentraciji.

Hrvatska sutra gostuje u Oslu kod Norveške, a Pranjić najavljuje tri boda koji bi Hrvatsku doveli na korak od Eura.

- Bez obzira na sve, ići ćemo na pobjedu jer pobjedom rješavamo dosta toga. Norveška je i u Bugarskoj pokazala da je dobra, i bit će to drugačija utakmica od one u Zagrebu. Oni će otvoreno krenuti na pobjedu jer im to treba i sigurno će biti ljepše nego u Azerbajdžanu. Svaki je igrač spreman odgovoriti na sve zahtjeve tijekom svih 90 minuta.

>> Remi mi se nije svidio, ali ne mogu udarati po dečkima

Komentara 16

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
14:56 05.09.2015.

EUJanez...hihihihihihi..ooodličan komentar i posve u skladu s inteligencijom jednog Slovenca!Vidi se da ti je IQ blizu 50!!!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:59 05.09.2015.

Cim su me banirali na vecernjem, znao sam da nam se lose pise u Azerbejdzanu ....

MN
Marijan Nikic-Pejic
13:12 05.09.2015.

Znamo da ne znas igrati, a evo pokazujes da ne znas ni misliti. Ako ces nesto posteno smisliti, reci Niki da te ne stavlja u momcat, jer si zaista breskoristan, ti si sto no se kaze "igrac pride".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije