Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijel Pranjić:

'Čačić nam je donio nešto suprotno od Kovača, a nikad nisam igrao za Mamića'

Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
08.10.2015.
u 19:24

"Prvi put radim sa Čačićem, donio je nešto sasvim suprotno od Kovača. Najbitnije je da digne atmosferu što je uspio", rekao je Danijel Pranjić.

Hrvatska reprezentacija danas je nastavila s pripremama za subotnji kvalifikacijski okršaj s Bugarskom odradivši trening u Maksimiru. 

Za svoju poziciju na lijevom boku Danijel Pranjić morat će se boriti s Josipom Pivarićem, koji bi trebao debitirati u kockastom dresu, piše Goal.

"Što više igrača to bolje, a tko će igrati to je manje važno", rekao je Pranjić pored kojeg je u Oslu prednost dobio Šime Vrsaljko:

"Kovač je tad osjetio da Šime može pridonijeti, nije baš ispalo dobro. Ako će igrati Pivarić, sigurno će imati tremu, ali dat ćemo mu podršku."

Pranjić je podijelio svoje prve dojmove o novom izborniku Anti Čačiću.

"Prvi put radim s njim, donio je nešto sasvim suprotno od Kovača. Najbitnije je da digne atmosferu što je uspio", izjavio je igrač Panathinaikosa i dodao:

"Imamo dosta slobode, dosta igrača je palo u tu negativnu atmosferu, to je dosta utjecalo na nas, ali Čačić nas je digao. Ali moram reći, nikad nisam igrao za Mamića ili nekog drugog, uvijek sam igrao za Hrvatsku i s ponosom, iako razumijem navijače što su nezadovoljni."

A što je Mateo Kovačić kazao o Bugarima, Mandžukiću i suigračima u Realu pročitajte na portalu Goal.com.

>>Srninih 125 utakmica: Poraz od Turaka nikada nisam prebolio, a za izletom u Fontanu ću žaliti cijeli život

>>Rakitić je Večernjakov nogometaš godine: 'Možda stignem i Šukera...'

Komentara 14

TH
torca hz-hb
19:57 08.10.2015.

Tužna je ova mamićeva prćija

SO
sojko1
07:35 09.10.2015.

što je to novo ćaćić donio? pribor za popravljanje tv-a?

KR
krtica
03:06 09.10.2015.

pranjicu, po igri ne spadas u reprezentaciju, pa cak ni u drugoligasa!!! tvoje ulizivanje i bivanje podrepina magareta te dovodi do ulaska u krug najboljih. zahvali se trenerima koji sablonski gledaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije