Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Poljudu

Damir Burić: Nećemo olako shvatiti 
Slaven Belupo

30.07.2015., stadion Poljud, Split - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, HNK Hajduk - Stromsgodset IF. Damir Buric. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
02.08.2015.
u 07:00

Artema Milevskog i dalje nema u momčadi. Ovaj put krive su viroze

U Poljud večeras u 19 sati stiže Slaven Belupo, rado viđen gost, koji je u jedanaest posljednjih dolazaka zabilježio isto toliko poraza. Ali, trener Hajduka Damir Burić ne želi se opterećivati statistikama.

- Ništa to ne znači, tu je novi trener. Sviđa mi se kako Slaven Belupo igra, Rijeci je napravio dosta muke - kaže Burić.

Nada se otvorenom nogometu kakav i gaji vrsni mladi strateg Željko Kopić, koji je Hajduka usred Poljuda uspio pobjediti i kao trener Lučkog.

Hajduk je umoran od europskog četvrtka, ozljedama su načeti Milović, Nižić, Caktaš, Ohandza i Sušić... Burić ne zna koga će poslati na travnjak, ali svjestan je da ne smije eksperimentirati kao u Puli. Ono što je izvjesno u igru će Ukrajinac Maksim Bilji.

>>Inter remizirao sa Splitom i prepustio Hajduku dno ljestvice!

Komentara 6

MA
mak128
11:05 02.08.2015.

da da da,od svih od kojih dobijete po ledjima je podcjenjivanje krivo

KU
kupusizec
12:54 02.08.2015.

Moga bi danas past koji "penal"...čisto da prvenstvo ne završi u 10. misecu..., nego u 11.

CA
Cafa
21:43 02.08.2015.

Da si ikakav trener podigao bi Milevskog s dna i imao polušpicu svjetskog kalibra. Ali nisi...ti si samo mali ribar sa Šolte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije