Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SADRŽAJNO U SPLITU

Milevski ostao bez dresa, Hajduk željno iščekuje JK Sillamäe Kalev

Artem Milevski
Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.06.2015.
u 17:36

'Mi smo spremni za prvu utakmicu, nestrpljivo je očekujemo.'

Trener Hajduka Damir Burić govorio je na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg odlaska na gostovanje u Estoniju.  U prvoj utakmici prvog pretkola Europske lige Hajduk u četvrtak (18.30 sati) 2. srpnja igra u Rakvareu protiv estonskog kluba JK Sillamäe Kalev.

– Mi smo spremni za prvu utakmicu, nestrpljivo je očekujemo, vidim to po treningu, po njihovim licima, govor tijela je pozitivan. Naš je cilj proći dalje, mi idemo svaku utakmicu pobijediti bez obzira na protivnika. Vjerujem u svoju momčad, u ove igrače, oni mi daju vjeru kad govorim da idemo na pobjedu u svakoj utakmici – kazao je Burić.

Hajdukov trener najavio je da će njegov Hajduk biti organiziran, brz, dinamičan i agresivan. To je sve što je i mogao reći, jer sve je drugo nepoznanica. Pripremne utakmice bile su solidne, ali teško je na osnovi pokazanog u Sloveniji i Austriji davati konkretne ocjene. Pravu ocjenu Burićeva Hajduka dat će početak prvenstva, gostovanje kod Dinama. U prvih mjesec i pol dana sezone, bude li sve po planu, Hajduk će odigrati više od deset utakmica.

– Nemam kuglu za gledanje u budućnost – ne želi se Burić baviti prognozama, a nije se želio previše baviti ni činjenicom da je Milevski ostao bez dresa s brojem 10:

– Milevski se pomalo vraća, polako ćemo podizati njegovu formu kako bismo koristili njegove kvalitete. On ima nešto posebno, ali to mora pokazati na terenu. A dres s brojem 10? Odlučili smo da je momčad zvijezda, a ne igrač, a odluku o tome donijeli smo mi – objašnjavao je Burić.

U prijevodu, Hajduk bi se rado riješio Milevskog, ali ne zna kako to objasniti navijačima, koji ga obožavaju.

>> HTV će prenositi utakmice Hajduka, Lokomotiva bez signala

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:53 30.06.2015.

Teški protivnik , da nije nogomet u pitanju rekao bi da hajdug ima šansu . Pošto se ipak igra nogomet je ovo hajdugu kao da Dinamo igra protiv Barcelone . Svejedno držim fige " bilima" .

DU
Deleted user
18:01 30.06.2015.

Arteme povedi nas.....ha,ha,ha.

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
18:14 30.06.2015.

U prijevodu, Hajduk bi se rado riješio Milevskog, ali ne zna kako to objasniti navijačima, koji ga obožavaju. 1. Maršiću, i ja sam navijač Hajduka, ali ga ne obožavam! 2. Maršiću, Buriću ne treba prevoditelj, kao što si imao prilikeke vidjeti, da si to htio, ali tvoja sljepoća, zasljepljuje! 3. Maršiću, moj savjet, da počneš komentirati GNK ili Split, to bi odgovaralo tvom mentalnom sklopu! 4. Maršiću, mrš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije