Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Burić:

Bod u Osijeku nas ne zadovoljava, idemo po pobjedu

Damir Burić
Miranda Cikotić/Pixsell
06.11.2015.
u 14:34

'Nadam se da će barem jedan od njih biti u momčadi, ali imamo spremnu varijantu i s Jeffersonom na poziciji stopera.'

Kombinacija sa stoperima je napretek, to je glavni problem za Hajdukovog trenera Damira Burića uoči gostovanja u Osijeku. Argentinac Julien Velazquez odigrao je pola sata protiv Rijeke, ali povratak je bio preran, pa je ponovno osjetio ozljedu. Ukrajinac Maksim Bilji ozijedio se u tom porazu protiv Rijeke.

- Nadam se da će barem jedan od njih biti u momčadi, ali imamo spremnu varijantu i s Jeffersonom na poziciji stopera. No, nije to naš jedini problem, ovog tjedna nije trenirao ni Milić. Vjerujem da ćemo sve to uspjeti kompezirati i da će protiv Osijeka istrčati dobra momčad - kazao je Burić.

Na listi ozlijeđenih i dalje su Franck Ohandza, Zoran Nižić i Marko Pejić.

- Ima ih dosta van stroja, nadam se što prije njihovom povratku. Baš nas prati peh s Ohandzom, dobio je udarac i sad moramo čekati njegov povratak - kaže Burić.

Puno se priča o Ohandzinom ozljedama i njegovim problemima s mišićima.

- Ova pauza je zbog udaraca, što se ostalog tiče on je zdrav, važno je da ima sreće. S njim smo puno dobili, on je pravi, od njega ćete vidjeti još velikih stvari - kazao je Burić.

Hajduk je na gostovanje u Osijek otišao zrakoplovom do Zagreba, a onda autobusom prema Slavoniji. A dvoboj u Gradskom vrtu "bijelima" stiže nakon neugodnog poraza protiv Rijeke.

- Analizirali smo utakmicu, momci su vidjeli neke stvari, i sami su bili samokritični. Znamo što nas čeka u ovoj sezoni, put je dug, bit će oscilacija, ali bitno je što prije pokazati pravo lice - kaže Burić.

Svjestan je svega što čeka njegovu momčad u Osijeku, koji je u pravilu Hajdukov neugodni rival.

- Osijek je imao problema u prošlosti, ali stabilizirao se, ovo stanje na tablici nije njegova prava vrijednost - rekao je Burić.

Bez obzira tko će igrati, kakva će biti formacija, hoće li u igru Anton Maglica kao jedini istinski napadač, Hajdukove ambicije su jasne.

- Mi uvijek idemo na pobjedu, bod u Osijeku nas ne zadovoljava - zaključio je Burić.

>> Burić: Motivacija mojih igrača bila je ogromna

Komentara 1

Avatar petrolio
petrolio
15:54 06.11.2015.

protiv nogometnog giganta osijeka idu na pobjedu? vauuuuu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije