Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi iz Werdera

Hajduk ima novog trenera, evo tko će voditi Splićane sljedeće sezone!

Damir Burić
Foto: NPH/Pixsell
29.05.2015.
u 17:26

U posljednje vrijeme bio je pomoćnik u bremenskom Werderu, a prije toga istu ulogu obnašao u Freibourgu i Bayeru Leverkusen

Damir Burić Šolta novi je trener Hajduka. Ta vijest nema svoju službenu potvrdu, bit će obznanjena u ponedjeljak, ali više nema dvojbi. Nekadašnji Splitov igrač, 50-godišnji strateg, koji je pravu igračku afirmaciju stekao u Njemačkoj (Waldhollf, Freiburg, Borussia M), u samom finišu izbora bijelih za trenera pretekao je 55-godišnjeg Austrijanca Petera Paculta. 

Presudio je sportski direktor Goran Vučević, on je od prvog dana bio za Burića, uspio se othrvati dijelu vodstva Hajduka koje je željelo Paculta. Austrijski trener čak je imao ugovor s Hajdukom na stolu, ali nije bio potpisan. Buriću je Hajduk prva momčad koju će samostalno voditi, to je ujedno i njegova najveća mana. U posljednje vrijeme bio je pomoćnik u bremenskom Werderu, a prije toga istu ulogu obnašao u Freiburgu i Bayeru Leverkusen.

>>'Hajduk neće biti prvak tako skoro...'

>>Carević: Možda se vratim u Hajduk, čak i Krka zna da sam dobio ponudu

Komentara 11

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
18:16 29.05.2015.

Dobro došao u hrvatski nogomet, Damire. Ne pakiraj duge rukave, vjerojatno ti neće trebati...

HA
hajduk1966
19:30 29.05.2015.

Ovaj ce napustiti vec u pripremama,nista dok ne smijene upravu

ŽA
žacanko
18:37 29.05.2015.

Tko je taj poštovani gospodin ? Gdje je radio do sada i sa kojim rezultatima? Eto kako Vučević opet vuiče konce i samo čekajmo kada će procuriti vijest da se prodaju Vlašić i Balić.Kuvertiram to.Sjetite se kada se to dogodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije