Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Flak

Da postoji moral, pa Mamića već ne bi bilo

Zdravko Mamić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
04.07.2015.
u 16:30

Budu li se procesuirale velike ribe, to je dokaz da naše pravosuđe radi svoj posao

Začepite svoja prljava komunistička usta –űrlao je Zdravko Mamić obračunavajući se tako na najvulgarniji način s Ivom Josipovićem i Željkom Jovanovićem. Naravno, još je jednom napao i SDP i premijera proglasivši ih udbaškim progoniteljima. Koliko se sjećam, posljednjih godina, a počelo je prije dolaska Milanovića na mjesto premijera, država se počela boriti protiv kriminala i korupcije. Ako me pamćenje dobro služi, jedan premijer je već dugogodišnji stanovnik Remetinca. Ako se velike ribe nađu u mreži hrvatskog pravosuđa u vrijeme kada na premijerskom stolcu još bude Milanović, bit će to i njegov uspjeh, ali prije svega uspjeh hrvatske države.

Politika me nikada nije odveć zanimala, niti su mi bitne crvena ili plava partija, ali godinama sam ukazivao na to da način kojim Zdravko Mamić vodi klub, kasnije i savez, kako se ophodi prema neistomišljenicima, nije prihvatljiv.

A Mamić se danas ponaša kao Blatter, kao Šuker, daleko od realnosti, daleko od bilo kakvih moralnih uzusa. Najmanje što je morao učiniti to je predati svoj mandat na rad u hrvatskom sportu. A da je hrvatski sport truo pokazuje i jedan samo naoko sitan primjer – nitko od sportskih dužnosnika ove zemlje nije reagirao, nije apsolutno želio komentirati ovaj trenutak. Jednom sam napisao da ću tragati za kapima poštenja u ovoj hrvatskoj nemoralnoj sportskoj pustinji. Siguran sam da ovo nije nikakav montirani proces, a ako Mamić dokaže da je nevin, e neka tada politika i pravosuđe odgovaraju. 

>> Mamić: Prezirem kriminalce i ljude koji ne plaćaju porez 

>> Mamić: Lažove, sudit će ti hrvatski narod! Ostojić: Ne želim slušati ovakve baljezgarije 

>> Mamići ostaju u Sloveniji! USKOK objavio detalje istrage, evo za što ih se sve tereti

Ključne riječi

Komentara 68

BA
bakulušić
12:51 04.07.2015.

Gospodin Flak kaže da ga politika nikada nije zanimala. Pa kako onda može na sportskim stranicama pisati o tome kako je Tuđman dijelio Bosnu? I ne samo to, A sve na način kao da je i on sjedio za istim stolom za kojim su se pravili računi i obračuni. Uvijek me čudilo što se nije javio svjedočiti u Haagu. A tekstovi u kojima žali za Jugoslavijom i jugoslavenskim sportskim i inim uspjesima? Pa da, politika ga ne zanima! Najviše ga zanima Mamić prema kojem je uvijek iskazivao nesnošljivost do čuđenja. Sada se može javiti i svjedoćiti, kad je već propustio Haag.

TO
tony111
12:26 04.07.2015.

O kakvom moralu piše novinar koji ima osobni sukob sa Zdravkom Mamićem.

DU
Deleted user
16:33 04.07.2015.

Jedno vrijeme smo bili pošteđeni flakovih umotvorina ali sad je konačno došao na svoje , ispuzao iz rupe i ožeži , članak na članak ...sve biser do bisera našeg novinarstva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije