Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

Huligani napali izraelske nogometaše, jedva su izvukli živu glavu

CSKA Sofija
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
03.08.2015.
u 14:12

Ashdod je vodio 1:0, a nakon trećeg crvenog kartona uslijedila je ekstremna reakcija

Prijateljske utakmice nisu uvijek pozitivnog karaktera, čemu smo svjedočili u Kriensu kad su se sučelili Partizan i Dinamo, ali i nekoliko puta u Gabeli kad bi igrali Dinamo i Hajduk. No rijetko kad bismo vidjeli u svim tim neredima između navijača da se natjerava nogometaše po terenu, kao što se natjeravalo one izraelskog Ashdoda od strane navijača bugarskog CSKA u Sofiji.

Izraleci su vodili 1:0, igrala se 90. minuta i nakon trećeg pregrubog starta uslijedio je i treći crveni karton za goste, što je domaće nogometaše natjeralo na reakciju. Htjeli su se fizički obračunati s protivnikom, kojem je u interesu bila samo pobjeda, pa makar i po cijenu teže ozljede nekog od bugarskih nogometaša.

Huligane koji djeluju pod imenom Sektor G nije trebalo dodatno poticati, zaletili su se na teren i pokušali dohvatiti Izraelce. Srećom po njih, huligani nisu baš u najboljoj fizičkoj formi pa nisu uspjeli dovoljno brzo trčati da bi dohvatili goste. No zato su bacali po njima boce, upaljače i druge predmete.

>> Huligani na 'presici' napali i skinuli nesuđenog trenera Dinama

Komentara 4

DU
Deleted user
15:05 03.08.2015.

Tko je tu huligan ako dobijes tri crvena u prijateljskoj utakmici? Potjerali s u ih s terena i to su i zasluzili..

BL
Blender
16:09 03.08.2015.

Odvratni Izraelci!!!

MP
mparac3
17:15 03.08.2015.

Nisu to huligani, vec borci za slobodu (ako su titini sumari i palikuce to bili, sto ne....). Huligani i divljaci u nogometnim dresovima bili su na terenu (kako drukcije nazvati ekipu koja, u prijateljskoj utakmici, pravi tri crvena kartona?....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije