Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

CSKA i Roma remizirali, BATE izjednačio Dinamov neslavni rekord

Roma
Foto: Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
25.11.2014.
u 19:55

Ruski i talijanski klub odigrali su 1:1, a Porto je u Bjelorusiji pobijedio sa 3:0.

CSKA i Roma u izravnom dvoboju petog kola Lige prvaka od 18 sati odlučivali su o drugom mjestu skupine E. Obje momčadi imale su po četiri boda i pobjedom bi se približili osmini finala, ali završilo je 1:1 i sve će se odlučiti u posljednjem dvoboju, kad CSKA igra u Münchenu s Bayernom, a Roma u Macnehsteru sa Cityjem.

Nije ni utakmica skupine H, koju su igrali BATE i Porto, bila bez značaja jer Porto je želio prvo mjesto, a BATE ulaz u Europsku ligu. Ali 0:3 koje su Bjelorusi doživjeli neće pamtiti i moguće je da nakon sljedećeg kola dostignu Dinamov neslavni rekord, koji su večeras izjednačili!

Naime, BATE je primio 22 gola u Ligi prvaka i tako se izjednačio s Dinamom - najgoreg po primljenim golovima. Prije tri sezone modri su u šest utakmica zabili tri, a primili identična 22 gola.

Više o tim utakmicama pročitajte na Goal.com.

REZULTATI:

CSKA - Roma 1:1 (Berezutski 90'/Totti 43')

BATE - Porto 0:3 (Herrera 56', Martinez 65', Tello Herrera 89')

>> Pogledajte tko su najbolji strijelci u povijesti Lige prvaka

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:21 25.11.2014.

Glavno da se GNK Dinamo spominje u negativnom kontekstu. Stalno se kontra uspješnog Dinama izmišljaju novi rekordi kao samo da mu se napakosti, a primjerice "narodni" Hajduk nije dvadeset godina ni mirmirisao Ligi Prvaka. Kako god bilo ostajem uz svoj GNK Dinamo do kraja.

SP
splitskodite1976
20:25 25.11.2014.

Ajmo Bate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije