Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN KRSTANOVIĆ:

Crvendać je bio moja glupost, ispričao sam se suigračima i Keku

Ivan Krstanovic
Foto: Goran Kovacic/pixsell
26.07.2014.
u 12:30

- Splićani su za mene jači suparnik od Ferencvarosa - kaže centarfor Rijeke.

Rijekin centarfor Ivan Krstanović (31) u Budimpešti je zadržao stopostotni učinak s bijele točke: 18 od 18 otkako je 2008. godine došao u Prvu HNL. Nedostaju, međutim, podaci iz Posušja, je li se tamo možda 'zagubio' koji promašaj s bijele točke?

– Nije, ni u Drinovcima ni u Tomislavgradu. Nikada nisam promašio s bijele točke. Tajna? Ne mogu vam to otkriti, ne želim pomagati vratarima. I nije točno da ih čekam da odaberu stranu. Ja je prvi odaberem i gađam uglavnom donje kutove – kaže simpatični div iz Tomislavgrada.

Nikad nisam ponavljao

Ivan dijeli 11. mjesto po učinku s bijele točke u Prvoj HNL, sa Srebrenkom Posavcem i Harijem Vukasom, ali je drugi najuspješniji od aktivnih igrača, iza Vugrinca.

Zanimljivo, prvi penal zabio je Ježini, vrataru koji je ustvrdio da Ivan nepravilno izvodi kaznene udarce.

– Ako je to zaista kako Antonijo kaže, kako to da mi suci još nikada nisu poništili pogodak iz 11-erca i tražili ponavljanje – brani se Ivan.

Najdraži jedanaesterac?

– Za Dinamo protiv kijevskog Dinama. San je svakoga igrača zaigrati u Ligi prvaka, a zamislite tek kako je zabiti gol. Sjajan osjećaj! – dodaje Ivan.

U Budimpešti ste bili heroj, ali ste uprskali sa crvenim kartonom?

– Napravio sam glupost zbog koje sam se ispričao treneru Keku i suigračima. Bio sam u skoku sa suparnikom, kojega nisam vidio, i podigao lakat. Ispalo je grozno, a nikakve namjere nije bilo. Žao mi je zbog tog isključenja i što neću igrati prvu utakmicu protiv Vikingura, no imamo dovoljno igrača i neće se osjetiti moj izostanak – kaže Ivan.

Okrećemo se Hajduku, vašoj mušteriji. Zabili ste im čak osam pogodaka u Prvoj HNL, jednako kao i Robert Špehar, samo su Vugrinec (9) i Mumlek (10) više puta rušili Splićane.

– Nisam opterećen rekordom, važno je samo da mi pobijedimo Splićane. Loše su igrali protiv Iraca, vjerojatno su ih podcijenili pa su doveli prolaz u pitanje. Bit će to za nas ozbiljan test, pravi derbi i bez obzira što je Hajduk podbacio protiv Iraca, on je za mene jači suparnik od Ferencvarosa – zaključio je Ivan Krstanović.

Nepogrešivi Lambert

Kad smo već kod majstora 11-eraca, neokrunjeni kralj je Rickie Lambert, Englez koji je za Southampton u pet godina zabio 34 penala iz isto toliko pokušaja. Ali, Rickie je u dresu Rochdalea i Bristola tri puta promašio, dok Krstanović taj osjećaj još ne poznaje...

>> 'Do Krstanovićeve gluposti Ferencvaroš nam nije mogao ništa!'

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
14:52 26.07.2014.

Crvendać je bio glupost suca a ispričati se tom majstoru i sjajnom igraču i ljudini Ivanu Krstanoviću se moraju suigrači i Kek jer ne sustižu njegov nivo a Barcelona i Real Madrid moraju hitno poslati svoje ponude da se ne trebaju na kraju sezone još i oni ispričavati jer kupuju nekakve Suareze i Rodrígueze umjesto balkanske vedete i igračine Ivana Krstanovića..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije