Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozvali Uefu

Crvena zvezda je zbog ove provokacije na rubu izbacivanja iz Lige prvaka

Crvena zvezda
Foto: Youtube Screenshot
1/4
24.07.2016.
u 14:13

- Propisi i pravila Uefe su jasni. Oni imaju jasan odnos prema takvim stvarima i to će biti problem za nas - rekao je predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Crvena zvezda mogla bi biti drakonski kažnjena zbog koreografije njezinih navijača na utakmici s malteškom Vallettom u 2. pretkolu Lige prvaka. Naime, Delije su na Marakani priredile koreografiju u bojama albanske zastave te natpisom 'Uefa' čime su prozvali krovnu europsku nogometnu organizaciju za primanje Kosova u svoje članstvo.

Naravno da Uefa ne tolerira takve provokacije pa Zvezdi prijeti, prema pisanju srbijanskih medija, novčana kazna od 100 tisuća eura i opomena pred izbacivanje iz Lige prvaka.

 

- Propisi i pravila Uefe su jasni. Oni imaju jasan odnos prema takvim stvarima i to će biti problem za nas - rekao je predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Beogradski klub izborio je nastup u trećem pretkolu gdje ga očekuju okršaji s bugarskim Ludogorcem

>>Bokšićev top u ratno predvečerje

Komentara 15

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:32 24.07.2016.

pa dobro bar imaju izgovor zašto se ne plasiraju u neko od natjecanja

KA
kacavenda
15:36 24.07.2016.

Neka kazne

NN
Nitko Nikad
03:55 25.07.2016.

Zvezda mi je oduvijek bila namrži klub zbog sve pomoći koje je imala od vlasti ali navijači imaju pravo se buniti. To je njihovo mišljenje i ne vidim zašto bi trebali biti kažnjeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije