Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Crno-žuti svijet Borussije iz Dortmunda

borussia dortmund
Foto: screenshot/Deutche Welle
25.03.2015.
u 09:31

Kada su prije nekoliko dana nogometaši Borussije istrčali na travnjaki u uzvratu osmine finala Lige prvakai izgubili od Juventusa na jednom mjestu izvan dortmundskog stadiona je crno-žuto srce kucalo posebno jako. Vodimo vas tamo

Borsigplatz je trg u sjevernom dijelu Dortmunda, radničkoga grada u Rurskoj oblasti s nešto više od pola milijuna stanovnika koji je po malo čemu poznat - osim po svom nogometnom klubu. Dortmundska Borussija je bez dvojbe veliki njemački klub, s vitrinom punom pokala i ogromnim klubom navijača. Ali kada su prije nekoliko dana nogometaši Borussije istrčali na travnjak da bi u uzvratu osmine finala Lige prvaka ogledali snage s Juventusom (i izgubili), na jednom mjestu  izvan dortmundskog stadiona je crno-žuto srce kucalo posebno jako. Mi vas na njega vodimo. 

 

Komentara 1

TA
tarzan
20:05 25.03.2015.

koja je ovo sad glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije