Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti za Real

Cristiano Ronaldo trenirao, čini se da igra protiv Cityja!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.05.2016.
u 13:47

Zidane prati cijeli proces oporavka svojeg najboljeg igrača, a Portugalca danas čeka sljedeća faza oporavka u kojoj će se vidjeti u kakvom su stanju njegovi mišići

Cristiano Ronaldo na korak je to toga da u srijedu, u uzvratnoj utakmici Lige prvaka, zaigra protiv Manchester Cityja. Nakon pobjede Real Madrida nad Real Sociedadom (1-0), Ronaldo je trenirao s ostatkom momčadi i nije se žalio na bolove. Zbog toga su šanse da u srijedu zaigra – velike. 

Napravio je i prvi dio priprema, a intenzivno radi po posebnom programu s članom Zidaneova stožera Bernardom Requenom kako bi bio spreman za ogled protiv Cityja.

Zidane prati cijeli proces oporavka svojeg najboljeg igrača, a Portugalca danas čeka sljedeća faza testiranja u kojoj će se vidjeti u kakvom su stanju njegovi mišići. Granica hoće li zaigrati u srijedu ili neće tanka je, ali po svemu sudeći Ronaldo bi mogao istrčati na travnjak Santiago Bernabeua.

Komentara 4

MA
mađar
19:23 02.05.2016.

Real prolazi bez problema, jer se građani raspadaju, a to se najbolje vidjelo u prošlom kolu engleske lige.

DH
dalibor.hren
17:32 02.05.2016.

Ronaldo neće igrati jer je ozljeda ipak ozljeda!

DH
dalibor.hren
21:46 13.05.2016.

Kod Ronalda je došlo do zamora materijala. Čudi me da jedan velikan poput madriđana nema struku koja bi rekla "stop", čovjeku trebaju 2-3 utakmice odmora. Posljedice mogu biti dosta loše i za igrača i za klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije