Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junior će dobiti braću

Cristiano Ronaldo širi obitelj: Stižu blizanci, a tko je majka?

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.03.2017.
u 11:47

Cristiano Ronaldo je djevojci navodno platio 10 milijuna eura za šutnju. Portugalac je od lani u sretnoj vezi s 23-godišnjom Georginom Rodriguez, a blizanci nakon rođenja stižu u njegovu šest milijuna eura vrijednu vilu

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo proširit će svoju obitelj za još dva člana. Portugalska zvijezda dobit će blizance, piše Daily Mail. Nitko ne zna identitet buduće majke koja bi trebala roditi dva dječaka.

Cristiano Ronaldo je djevojci navodno platio 10 milijuna eura za šutnju. Portugalac je od lani u sretnoj vezi s 23-godišnjom Georginom Rodriguez, a blizanci nakon rođenja stižu u njegovu šest milijuna eura vrijednu vilu.

- Cristiano voli čuvati svoj privatni život pa je sretne vijesti podijelio samo s bliskim prijateljima i obitelji, koja jedva čeka upoznati mališane - otkrio je nepoznati izvor.

Identitet majke ne zna ni obitelj, a Realova igrača posebno veseli činjenica da će njegov sin Cristiano Ronaldo Jr. dobiti braću. Ne zna se ni indetitet Juniorove majka...

>>Objavio fotografiju s Ronaldovom djevojkom, pa se javila i Realova zvijezda: Oprezno

🌅

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

This is what we call ❤️ ❤️️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

🎂🥂❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Perfect couple ❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Happy birthday mom!!🎂👏❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 10

BO
bojnik
12:00 12.03.2017.

Obitelj bez majke? Perverzija, child abuse\! To se ne smije tolerirati ni najboljem nogometasu svijeta!

Avatar CHOW
CHOW
13:33 12.03.2017.

Vijest je podjelio samo sa obitelji i bliskim prijateljima ???? - a evo svi znamo !!! Dečko ima neki problem i to sad prolazi ppd normalno da djeca nemaju majku, plus sigurno je naručio i pol dijeteta, sve kontra zakona prirode.

SM
smartvizion
14:09 12.03.2017.

..Mislim da je ovdje sve jasno, dečko živi u ormaru i vjerojatno zbog nogometne karijere ne želi priznati da u suštini igra za drugu momčad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije