Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTE CARLO

Cristiano Ronaldo kupio Trumpov hotel za 140 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
27.01.2016.
u 10:02

Donald Trump već je poslovao s Portugalcem, prodao mu je u kolovozu prošle godine stan u New Yorku za 16 milijuna eura.

Cristiano Ronaldo razmišlja godinama unaprijed i ne želi da mu nogometna mirovina znači mirovinu u cijelosti. Zato marljivo ulaže u razne poslove i posebno nekretnine, no ovaj put nadmašio je sve kupnjom hotela u najekskluzivnijem dijelu Monte Carla za 140 milijuna eura!

Dosadašnji suvlasnik hotela je bio Donald Trump, koji je Portugalcu već prodao stan u New Yorku za 16 milijuna eura prošlog ljeta.

Ujedno, Ronaldo je partner portugalskog lanca hotela Pestana, čiji je vlasnik Dionísio Pestana, te su uložili 70 milijuna eura u četiri hotela u svom rodnom Funchalu, zatim u Lisabonu, Madridu i New Yorku.

>> Pogledajte kako izgleda novi Ronaldov stan vrijedan 16 milijuna eura

Komentara 1

BL
Blender
17:50 27.01.2016.

Samo neka on ulaze, kad dode dan ljudi ce ga razapeti ili objesiti ionako. Hebali ih njihovi milioni!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije