Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMARA LI SE ON?

Cristiano Ronaldo pomiče granice, nećete vjerovati što je uspio ove sezone!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.04.2016.
u 10:37

U 33 utakmice odigrao je 2970 minuta, a do ovog posljednjeg 32. kola njemu uz bok stajao je samo Rosales iz Malage.

Cristiano Ronaldo konstantno pomiče granice i to je poprilično nevjerojatno s obzirom da je u 32. godini života i u teoriji bi morao biti u silaznoj putanji. No nije, jedini je igrač u Primeri koji je ove sezone odigrao sve minute!

Točnije, u 33 utakmice odigrao je 2970 minuta, a do ovog posljednjeg 32. kola njemu uz bok stajao je samo Rosales iz Malage, ali on protiv Athletica ne može igrati zbog kartona i to znači da Portugalac ostaje sam na vrhu.

Uistinu nevjerojatan podvig, u takvom tempu odigrati svaku sekundu utakmice bez odmora velika je stvar. Rezultat je to njegovog neumornog rada na treninzima i van njih, a sve to se vraća i po pitanju same igre jer zabija kao na traci u posljednje vrijeme i na krilima tih pogodaka Real Madrid ponovno je u utrci za naslov prvaka Španjolske i nastavlja svoj lov na Ligu prvaka.

>> Fenomenalni Ronaldo srušio Wolfsburg i odveo Real u polufinale!

Komentara 8

CU
cungalunga
11:15 17.04.2016.

Najbolji na svijetu.

NE
Nemanadimak
11:16 17.04.2016.

Mislim da ce zacepiti usta svima koji su ga blatili. Vidimo koliko se hvaljeni Messi pati i koliko nemoze da pruzi neku dobru partiju. Ronaldo je kompleksniji igrac, moze igrati i u vezi i u napadu a ima i dobru igru glavom i brzinu i fizicku snagu. Vrijeme uvijek pokaze istinu i vidicemo sto ce pokazati narednih par godina ali Ronaldo se stvarno cini nezaustavljiv.

DU
Deleted user
11:05 17.04.2016.

Najbolji igrač današnjice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije