Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realova zvijezda

Cristiano Ronaldo izgubio živce: Uklizao u noge Benzemi i Baleu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
27.09.2016.
u 20:19

U utakmici protiv Las Palmasa Zidane je Portugalca povukao iz igre zbog taktičkih razloga, što se Ronaldu nije svidjelo

Cristiano Ronaldo već je sedam godina najveća zvijezda madridskog Reala. No posljednji potezi trenera Zinedinea Zidanea pokazuju kako ta zvijezda polako blijedi.

U utakmici protiv Las Palmasa Zidane ja Portugalca povukao iz igre zbog taktičkih razloga, što se Ronaldu nije svidjelo. 

Portugalska zvijezda nakon izlaska iz igre naljutila se na trenera i opsovala ga. U svlačionici se žalio Zidaneu, a situaciju je smirio kapetan Sergio Ramos.

Cristiano Ronaldo nije se ohladio ni dan poslije. Na treningu u Dortmundu, gdje Real u utorak igra s Borussijom u Ligi prvaka, pokosio je suigrače Karima Benzemu i Garetha Balea.

U jednom trenutku vikao je prema suigračima:

– Niste mi prijatelji, k.....i sinovi – da bi se potom kod Pepea raspitivao zašto se snima Realov trening.

Evo kako je to izgledalo...

 

#cristianoronaldo #ronaldo #cr7 #training #realmadrid #futbol #football #soccer #video @cristiano

A video posted by cr7worldwide 🌎 (@cr7worldwide) on

Komentara 4

HH
helgin@hogar
21:53 27.09.2016.

kakva uklozavanja!!! pa to je za zatvor, ne znam kako ce bale ikad prohodat, a za benzemu ne znam jeli ziv uopce, nije prikazano....novinarcicu...

KO
korisniksb
04:54 28.09.2016.

Treba njemu trener sa stavom i par utakmica da gleda sa tribina,pa si bu decec razmislil sljedeci puta kome bu mamicu spominjal.

FN
fc-nuernberg
22:38 27.09.2016.

Jedan od najboljih nogometaša danas! Ali strašno arogantan i slab čovjek. Bezobrazan i egoista! Barem takvu sliku pravi! Ko ga voli - nek izvoli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije