Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slepički na tragu

Cristiano Ronaldo i Ivan Perišić imaju svoje dvojnike u MMA ringu

Poljska - Portugal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.07.2016.
u 10:01

Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, Ivan Perišić imaju svoje dvojnike u borilačkim kavezima

Nakon što je bivši Dinamov napadač Miroslav Slepička iznenadio ulaskom sa zelenog travnjaka u MMA ring, Goal se poigrao i složio koji nogometaši imaju svog slavnog "dvojnika" u borilačkom svijetu!

Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović, Ivan Perišić imaju svoje dvojnike u borilačkim kavezima..., pogledajte u galeriji Goala.

>>Ovo je pravi hit: Nećete vjerovati čime se bavi bivši nogometaš zagrebačkog Dinama!

Komentara 3

TE
texas
10:19 01.07.2016.

A gdje su slike,navodnih dvojnika ?

ST
Stipan
23:12 01.07.2016.

To ovaj novinar ima u svilojoj tintari !

MO
moslavina9954
23:33 01.07.2016.

Ovaj je odlićan nogometaš, ali još više odurno umišljeni pede.čina. Nitko normalan ne može biti ljubomoran na njega, ali ćesto puta stvarno iritira kao malo tko.Jako brzo dolazi njegova silazna putanja i kraj. Već predugo traje taj pederluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije