Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmina finala

Cristiano opet nije zabio iako mu je Luka pripremio čisti ‘zicer’

Casemiro - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
16.02.2017.
u 08:02

Topnici se u bavarskoj prijestolnici nisu proslavili i u London su se vratili s minusom od 5:1. Bilo je ovo četvrti put u 12 godina da je Arsenal igrao protiv njemačkog velikana, a u ranija tri ogleda među osam najboljih uvijek je prolazio Bayern

Sve do susreta s Realom imali su Talijani za sobom niz od čak 18 utakmica bez poraza, ali kraljevi nisu dopustili da im se dogodi isto što i Barceloni pa su na svom Santiagu Bernabeu nadigrali napuljsku momčad i s 3:1 poslali ih kući.

Zanimljivo je kako je madridska momčad u sedam od osam međusobnih ogleda s talijanskim klubovima u eurospkim natjecanjima bila eliminirana, prošli su jedino Romu prošle sezone, a na putu su da poprave tu statisatiku.

Insigne vjeruje u prolaz

Tri različita strijelca zabijala su Reini (Benzema, Kroos, Casimero) no među njima nije bio Ronaldo koji posti posljednje četiri utakmice Lige prvaka. Luka Modrić na travnjaku je bio svih 90 minuta i Cristianu pripremio veliki ‘ziocer’. Mateo Kovačić nije igrao, a Rog i Strinić nisu konurirali za utakmicu.

Sarrijevi momci morat će se dobro potruditi da nadoknade zaostatak, opravdaju tvrdnje da igraju jedan od najboljih nogometa u Europi i prođu dalje.

- Unatoč rezultatu, mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Sada nas čeka uzvrat na San Paolu i siguran sam da ćemo se boriti još i više. Real Madrid je svjetski prvak, to je momčad s 18 fenomenalnih igrača. Međutim, ja nisam vidio tako velike razlike kao što je rezultat pokazao. Možda smo napravili previše pogrešaka, ali to će samo nas gurnuti da više radimo - rekao je Lorenzo Insigne koji vjeruje da Napoli ima šansu za prolazak u četvrtfinale.

A ni topnici se u bavarskoj prijestolnici nisu proslavili i u London su se vratili s minusom od 5:1. Bilo je ovo četvrti put u 12 godina da je Arsenal igrao protiv njemačkog velikana, a u ranija tri ogleda među osam najboljih uvijek je prolazio Bayern.

Ujedno, Arsenal je u proteklih šest godina svaki put natjecanje u Ligi prvaka završavao upravo u osmini finala. Klub iz Münchena tako je na Allianz Areni slavio u posljednjih 16 utakmica, što je i rekord Lige prvaka.

Osim Alcantare (56. i 63.) koji je zabio dva pogotka, u strijelce su se upisali i Robben,Lewandowski i Müller,a nametnuo se i Manuel Neuer koji je obranio jedanaesterac, posljednja tri koja su se pucala na njegovu mrežu nisu u nju i ušla, no nakon ovog primio je Sanchezov odbijanac.

Thiagova uloga bila je važna

- Bio je to vrlo važan rezultat. Bili smo kompaktni cijelo vrijeme i pokazali dobru napadačku kvalitetu. Uloga Thiaga je bila vrlo važna. To je dalo Robbenu, Lahmu, Alabi, Costi puno prostora i stvorili smo puno prilika - rekao je nakon utakmice Carlo Ancelotti, trener Bayerna. Rezultatom je zadovoljan i Alcantara.

- Nakon 1:1 na poluvremenu znali smo da moramo postići više golova kako bi se poboljšali svoju situaciju pred utakmicu u Londonu. Nakon što smo zabili treći gol, četvrti i peti došli su sami od sebe i važni su za naše gostovanje - izjavio je dvostruki Bayernov strijelac.

- S jedne strane sam bio iznenađen da je sve ispalo dobro, ali s druge strane, znam karakter ove momčadi, pa me ne iznađuje ova visoka pobjeda - zaključio je Robben.

Uzvratni susreti na rasporedu su 7. ožujka.

>>Pogledajte sjajan pogodak koji je oduševio Rafaela Nadala i Madriđane podigao na noge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije