Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUTO PRVENSTVO

Nova smrt na travnjaku u Argentini, preminuo 27-godišnji nogometaš!

Cristiano Gomez
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
25.05.2015.
u 08:21

Gomez je bio nogometaš drugoligaša Atletica Parane, a preminuo je u bolnici nakon moždanog udara.

Argentinski nogomet zadesila je nova tragedija, na travnjaku je život izgubio još jedan nogometaš - 27-godišnji Cristiano Gomez. A prije samo tjedan dana na travnjaku je preminuo 21-godišnji Emanuel Ortega nakon što je glavom udario u zid na utakmici.

Gomez je bio nogometaš drugoligaša Atletica Parane, a preminuo je u bolnici nakon moždanog udara na utakmici protiv Boca Unidosa. Kolabirao je na travnjaku pred šokiranim licima suigrača i protivničkih igrača.

Argentinski nogometni savez zbog toga je po drugi put u tjedan dana prekinuo je prvenstvo u Argentini tako da se prvoligaška utakmica između Tigrea i River Platea nije odigrala.

>> Stradao kao Ćustić: Mladi nogometaš udario glavom u zid i preminuo u bolnici

Komentara 1

ZK
zik.ki.9
11:10 25.05.2015.

Prošli tjedan sam napisao: "slušajte doktore i nemojte jesti soli i na vrućini ćete dobiti moždani". Meni se skoro tako dogodilo u tim godinama kad sam slušao preporuke "doktora" i trenirao. Ukoliko vaše tijelo duže vrijeme nema jako važne mineraleale kao iz soli dobit ćete moždani. Rafinirana sol je štetna, uzmite neku prirodnu kao himalajska i sl. Najugroženiji su radnici na vrućinama i stariji jer im nedostaje minerala iz soli. Slaba apsorpcija kod starijih i vrućina(znojenje) i lako dobijete moždani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije